Marcel Leliënhof med ny kjæreste:

Marcel Leliënhof har fått seg ny kjæreste

Delte nyheten på Facebook.

NY KJÆRESTE: Søndag avslørte fotograf og forfatter Marcel Leliënhof at han har fått ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Søndag avslørte fotograf og forfatter Marcel Leliënhof at han har fått ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I juni i fjor kunne sanger og tv-profil Mia Gundersen (55) og fotograf Marcel Leliënhof (51) bekrefte at de skulle skilles etter at det året før ble kjent at de flyttet fra hverandre.

Nå ser det ut til at Marcel har funnet kjærligheten på ny.

På sin åpne profil på Facebook kunne den norsk-nederlandske fotografen og forfatteren avsløre at han har funnet kjærligheten igjen.

Den utkårede heter Sissel Fylling og er etter hva Seoghør.no erfarer fra Vestlandet, og er hårstylist og makeupartist.

Ifølge hennes egen nettside er hun en bereist og prisvinnende stylist som både har bodd i Los Angeles, Stockholm og København.

Seoghør.no har vært i kontakt med Marcel som ikke ønsker å kommentere saken.

Reiste til Bali

Etter at Mia og Marcel bestemte seg for å flytte fra hverandre, startet Mia på nytt.

Sammen med sønnen reiste hun til Bali hvor hun begynte å blogge.

– Det skal bli godt å få ting på avstand, og det passet veldig godt med den livssituasjonen jeg er i nå, innrømmet Mia den gangen.

I et innlegg på bloggen miagundersen.no skrev hun:

«Med de store overskriftene i Se og Hør har det nesten vært umulig å ikke få med seg at mitt familieliv ikke vært særlig lett i det siste. Og det har i sannhet vært en turbulent sommer, heller ikke høsten hadde den roen som var sårt trengende, men inneholdt heller mange vonde følelser og store stormkast. Heldigvis har vinteren bydd på mer vennlig vind hvor vi klarte å skape rom for gjenvinnelse av seg selv, og vi satt i gang dypere og nødvendige samtaler. Julen feiret vi sammen og vi har hatt gode og varme dager sammen.»

SKILT: Mia Gunderen og Marcel Leliënhof sammen med sønnen Daniel. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Mia Gunderen og Marcel Leliënhof sammen med sønnen Daniel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Livet smilier

Det tok lang tid for Mia å bearbeide den sørgelige prosessen, hvor hun brukte mye tid sammen med sønnene Amente (21) og Daniel (13).

I et intervju med Dagbladet tidligere i år avslører den populære artisten at livet nå går i en positiv retning.

- Nå ler jeg så mye og godt, og møter mennesker i uforpliktende samtaler ... Jeg har møtt så mye folk i denne prosessen, jeg kunne skrevet en roman om historiene de har fortalt med. Det hjelper det og, å høre hva andre går igjennom, forteller hun til avisen.

I fjor var Mia og sønnen Daniel på ferie i Bali, Sør-Afrika og India.

- Vi har vært en del ute og reist, men nå er vi hjemme og slapper av. Marcel og jeg deler på omsorgen. Jeg har mine dager, og det er bare sånn det er, sa Mia til Se og Hør Extra.

- Denne reisen min sønn og jeg har fått anledning til å oppleve, er en uvurderlig tid i vårt liv, mest av alt for den gode timingen Daniel og jeg får sammen, skrev hun på sin blogg.

Følte skyld

Etter bruddet ble kjent forholdt Marcel seg taus før han i fjor tok bladet fra munnen - og åpnet seg i et intervju med VG.

Den profilerte fotografen fortalte at han syntes det var svært tungt at han måtte snu opp ned på livene til kona og barna deres.

- Det er hardt å slippe taket, du er i fritt fall. Men du blir jo den kjipe, det svarte fåret. Det har jeg måttet kjenne på. Et brudd er fryktelig vanskelig, og det er umulig å unngå smerte, sa han den gangen til avisen.

LES OGSÅ: Amber Heard: – Knust etter bruddet med kjæresten