Mannen skyter julematen

God Morgen Norges Vår Staude og familien spiser utradisjonelt på julaften.

IKKE RIBBE: Det har blitt tradisjon å spise selvjaktet hjort hjemme hos Vår Staude. Foto: TV 2
IKKE RIBBE: Det har blitt tradisjon å spise selvjaktet hjort hjemme hos Vår Staude. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det serveres hverken medisterkaker, ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller juletorsk hjemme hos TV 2s Vår Staude (45) og familien på julaften.

-Jeg er jo sammen med en jeger, og det har blitt tradisjon at vi spiser hjort som han har jaktet, forteller TV 2 Vår Staude til Se og Hør.

- Så julmiddagen er fort gjort?


-Ha ha, ja det kan du godt si, ler hun.

I år leder hun julaftensendingen til God Morgen Norge. Det er tredje gang hun jobber på morgenen på julaften.

- Selve sendingen blir mindre hektisk enn de vi har til vanlig. Det er også en veldig spesiell og varm stemning i studio på disse sendingene, forteller hun.

Klokken 11.00 på julaften er hun ferdig på jobb og da bærer det rett hjem til familien hvor de gjennomfører faste tradisjoner.

- Vi har vel ganske mange av de samme tradisjonene som folk flest. Vi ser på Tre Nøtter med Askepott, tenner masse stearinlys og kongerøkelse, forteller hun.

I snart fem år har hun ledet God Morgen Norge-sendingene sammen med Jan Øyvind Helgesen. Til neste år får hun en ny partner.


- Jeg har jo jobbet sammen med Jan Øyvind i fem år, og det er jo et gjennomsnittelig norsk ekteskap, ler hun og legger til:

- Jeg tror Reidar Buskenes kommer til å klare seg veldig bra. Han er en hyggelig og flink kar. Men han har noen store sko å fylle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har gått amok med julematen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer