SKRYTER AV EKTEMANNEN: - Jeg vet ikke om jeg hadde klart det: Den mentale styrken han har vist etter å ha sett døden i øynene, sier Karita Bekkemellem. Foto: Scanpix
SKRYTER AV EKTEMANNEN: - Jeg vet ikke om jeg hadde klart det: Den mentale styrken han har vist etter å ha sett døden i øynene, sier Karita Bekkemellem. Foto: Scanpix Vis mer

Mannen mistet jobben etter tykktarmskreft

- Jeg har fått min dose dramatikk, sier Karita Bekkemellem.

Publisert
SEOGHØR.NO: I 2007 ble Karita Bekkemellen (47) bedt om å gå av som Norges barne- og likestillingsminister. Ikke noe konkret foranlediget avskjeden.

- Partiet ville ikke ha meg, verken som statsråd eller i kvinnebevegelsen. Det var sannheten. Da måtte jeg spørre meg selv: Er politikk alt i livet, sier Bekkemellem til Dagbladet God torsdag.

I et større intervju forteller den populære eks-politikeren om tiden etter politikken, og hvordan flere vanskelige hendelser preget henne i tiden rundt utgangen fra politikken. Hun hadde nylig skilt seg, og bare måneder før oppsigelsen hadde tobarnsmoren giftet seg igjen, med SAS-piloten Stein Røsberg i Paris.

- Jeg har fått min dose dramatikk, konkluderer Bekkemellem.

Så fikk Svein tykktarmskreft. På grunn av nerveskader i beina og fingrene mistet han flysertifikatet og ble student i organisasjon og ledelse.

- Det er et lite eventyr. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det: Den mentale styrken han har vist etter å ha sett døden i øynene. Fra en dag til den neste får du vite at du har en dødelig sykdom. Og etter operasjonen må du gå og vente, sier Karita Bekkemellem til Dagbladet God torsdag.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anniken Huitfeldt snakker ut om sin store sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer