- Mannen min synes jeg er for tynn

Men selv har programlederen ingen planer om å legge på seg.

FOR TYNN: Ektemannen til Vibeke Klemetsen mener at hun er for tynn, men skjønnheten har ikke planer om å slutte med sine daglige yogaøkter... Her avbildet på Costume Awards i januar. Foto: Stella Pictures
FOR TYNN: Ektemannen til Vibeke Klemetsen mener at hun er for tynn, men skjønnheten har ikke planer om å slutte med sine daglige yogaøkter... Her avbildet på Costume Awards i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske modellen og programlederen Vibeke Klemetsen (35) bygger livet sitt rundt én ting - og nei, det er verken shopping eller sjokolade.

Den vakre 35-åringen er nemlig hekta på Ashtanga yoga, for trettende år på rad! Hun trener faktisk yoga et par timer hver eneste dag, mye takket være ektemannen Thomas Weeden (36). De ble nemlig foreldre til lille Liam Texas for omtrent ett år siden, så da er litt hjelp fra mannen kjærkommen.
 
- Han bringer og jeg henter. Dermed får jeg mått dagen med yoga. Jeg er utrolig heldig som har en så fantastisk mann, sier hun til Se og Hør.

Klemetsen legger ikke skjult på at det er yogaen som har fått henne tilbake i form etter fødselen. Og nå er hun både slankere og mer muskuløs enn på lang tid. Selv om hun er svært fornøyd med den veltrente kroppen sin, kan hun avsløre at ektemannen ikke er like begeistret.

- Thomas likte kroppen min mye bedre da jeg var 18 kilo tyngre og gravid. Han sier alltid at jeg skal legge på meg, og at jeg er for tynn, forteller hun.

Hun har heller ingen planer om å gi etter for ektemannens masing.


For yoga er livet hennes, og hun «kan ikke slutte». Yoga er nemlig avhengighetsskapende ifølge skjønnheten, som jo har vært hekta i 13 år...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nei, dette er faktisk ikke en 20-åring!