- Mannen min ler av meg

En av Lene Kongsvik Johansens rollefigurer har flyttet inn hos familien.

SEOGHØR.NO: Lene Kongsvik Johansen traff en nerve hos det norske folket med sine folkekjære rollefigurer på «Kongsvik ungdomsskole». De morsomme, men likevel sårbare elevene og lærerne har gjort Johansen til en av Norges mest populære komikere.

- Jeg har hermesyke. Jeg ser folk og hvis de er litt rare og irriterende henger jeg meg opp i måten de prater på. Slik har jeg holdt på hele livet. Det er en personlig egenskaper jeg har klart å skape en jobb av, sier Kongsvik Johansen til Seoghør.no.

Til våren er hun tilbake, denne gangen på «Kongsvik videregående». I tillegg til seks nye figurer blir det gjensyn med slitne Wenche og blonde Kine. 

Kongsvik forteller at hun ofte tar med seg arbeidet hjem, og at spesielt én av figurene nærmest har flyttet inn sammen med ektemannen og datteren.

- Jeg har en tendens til å falle over i Wenche. Det blir mer og mer av det. Mannen min ler, men litt stivt smil. «Det var ikke deg jeg giftet meg med liksom». Jeg tror ikke jeg skal la henne slippe til så mye mer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gikk på en smell