- Mannen min flørter med alle

Men «Farmen»-Frodes kone lar ikke sjalusien ta overhånd.

Se video med «Farmen»-Frode og kona Kimy i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: Frode Fagermo (40) er kanskje den av årets  «Farmen»-deltagere som har fått aller mest oppmerksomhet. Den staute nordlendingen gikk også offensivt ut før han skulle inn på gården, og sa at han skulle flørte vilt med damene og bli bestekompis med alle guttene slik at de digget ham.

Hjemme i Ålesund har Frode kona Kimy Hjemaas Fagermo (41), og parets tre barn, Jonas (18), Synne (16) og Inez (8). Til Se og Hør forteller Kimy at hun ikke tok seg nær av at mannen hennes hadde som mål å flørte med andre damer på gården - langt vekk fra henne.

IMPONERER: Med bare drøye to uker igjen av «Farmen» kommer Frode Fagermo nærmere og nærmere en plass i finalen. Her er han avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (34). Foto: Alex Iversen/TV 2
IMPONERER: Med bare drøye to uker igjen av «Farmen» kommer Frode Fagermo nærmere og nærmere en plass i finalen. Her er han avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (34). Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Det er jo sånn Frode er. Mannen min flørter jo med alle, enten de er 90 eller fire år gamle. Til fire-åringen sier han at «du er så søt at jeg kunne pakket deg i teen min», og til oldemor sier han «Gud, så nydelig du er i dag». Det er han i et nøtteskall. Og det er en av grunnene til at jeg elsker ham så høyt, sier den vakre 41-åringen.

Kimy mener det er viktig å bruke flørting i dagliglivet i møtet med andre mennesker.

- Hvorfor skal man gå fremover i livet uten å flørte med andre mennesker? Jeg håper de fleste flørter i sin vei i livet.

IIfølge «Farmen»-deltageren selv var hele utsagnet mer en «gimmick» enn hundre prosent alvor.

- Kimy vet at jeg kan være en flørtete person, men hun av alle vet jo at det egentlig bare er tull. Det var bare for å sparke igang en artig greie, forteller han lattermildt.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag og tirsdag klokka 21.40 og søndag klokka 21.45.

LES OGSÅ: - Jeg synes det er litt sårende