FRA LYKKELIGE TIDER: Kendra Wilkinson og Hank Baskett giftet seg på Playboy Mansion i 2009. Nå henger ekteskapet i en tynn tråd.  Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Kendra Wilkinson og Hank Baskett giftet seg på Playboy Mansion i 2009. Nå henger ekteskapet i en tynn tråd. Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM PressVis mer

- Mannen min er ikke homofil

Kendra Wilkinson forsvarer ektemannen etter rykter om at han skal ha vært utro med en annen mann.

SEOGHØR.NO: I mai strålte Kendra Wilkinson (29) og Hank Baskett (32) av babylykke da de ble foreldre til sitt andre barn sammen.

Men kun uker etter fødselen fikk realitystjernen en telefon som snudde livet hennes fullstendig på hodet.

- Agenten min ringte og spurte: «Er Hank rundt deg akkurat nå?», forteller hun til People.com.

Deretter kom bomben: Det gikk rykter om at ektemannen ikke bare hadde vært utro mot Kendra, men at affæren i tillegg skulle ha skjedd med en transeksuell modell.

- Jeg spurte Hank rett ut om noe hadde skjedd. Han svarte: «Nei, jeg håper du tuller med meg? Dette er galskap!». Så jeg trodde ham.

- Mannen min er ikke homofil, sier hun til Daily Mail.

ELSKERINNEN: Hank Baskett skal ha hatt et sidesprang med den transseksuelle modellen Ava Sabrina London.  Foto: radaronline.com/Splash News/All
ELSKERINNEN: Hank Baskett skal ha hatt et sidesprang med den transseksuelle modellen Ava Sabrina London. Foto: radaronline.com/Splash News/All Vis mer

Dokumenterer skandalen i TV-show

Mindre enn 24 timer senere hadde historien nådd media, og Kendra kastet Hank på dør og skylte gifteringen ned i do.

Selv gjemte hun seg innendørs med deres fem uker gamle datter Alijah Mary, mens sønnen Hank IV (4 1/2) var med faren hos besteforeldrene.

Til tross for at ekteskapet hang i en tynn tråd bestemte Wilkinson seg for å fortsette å spille inn realityshowet deres «Kendra on Top».

- Jeg gjorde det fordi det var så vanvittig hardt å være helt alene i en slik situasjon. Produsentene kom til meg, ga meg klemmer og holdt rundt meg da de spurte om jeg var sikker på at jeg ville filme dette.

- Jeg svarte: «Hent kameraene... Jeg klarer ikke være alene akkurat nå», forteller hun til nettstedet.

Vet ikke hvem hun skal stole på

Etter at utroskapsankalgene ble kjent, så har Kendra valgt å holde en lav profil. Hun har holdt seg borte fra sosiale medier og ikke gitt noen intervjuer før hun nå åpner seg til People.

Tobarnsmoren er fremdeles usikker på hvordan forholdet mellom henne og ektemannen gjennom fem år vil ende - ettersom Hank fremdeles hardnakket står på at han er uskyldig.

- Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal tro. Men dette er virkeligheten min nå. Det har vært de tøffeste fire månedene i livet mitt.

LES OGSÅ: Kendra nekter moren å treffe barnebarnet

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.