Mannebein flyttet inn

Halle Berry er blitt samboer! Og nå er de blitt tre i huset.

KJØPTE MØBLER: Halle lot Gabriel få delta i innredingen av huset de nå deler. Foto: All Over Press
KJØPTE MØBLER: Halle lot Gabriel få delta i innredingen av huset de nå deler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bondpiken Halle Berry (39) er blitt samboer med 30-åringen Gabriel Aubry.


De skifter på å bo i Berrys to hus i California på USA vestkyst. Forrige uke ble paret observert da de var ute og handlet møbler. Gabriel er en sexy, slank og langlemmet modell som stortrives i selskap med populære Halle.


- Det var aldri noe problem. De likte de samme tingene, sier en annen møbelkunde til svenske Aftonbladet.


Da han flyttet inn kjøpte Gabriel en søt pueskatt i innflyttingsgave til Halle. Noe navn på den lille krabaten er ennå ikke lekket ut...


Halle Berry har tidligere vært gift med Eric Benet, og hun adopterte hans datter India. Selv etter skilsmissen har hun delt omsorgsrett for tenåringspiken. Nå lurer mange på om Halle snart er klar for egne barn - og om Gabriel er klar for familie.


- Den biologiske klokken tikker, har Halle tidligere uttalt i et intervju med US Weekly. Uten å ville kommentere om hun tar tikkingen på alvor.


Halle fikk Oscar for filmen Monster's Ball i 2002. Hun var den første fargede kvinnen som fikk pris for beste hovedrolle.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer