FIKK SEG EN STØKK: Susan Boyle fikk seg en ubehagelig overraskelse da en mann tok seg inn i hjemmet hennes tirsdag kveld. Foto: All Over Press
FIKK SEG EN STØKK: Susan Boyle fikk seg en ubehagelig overraskelse da en mann tok seg inn i hjemmet hennes tirsdag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Mann trengte seg inn hos Susan Boyle

- Fant inntrenger halvveis opp i trappen...

SEHER.NO:  Susan Boyle (48) ble verdenskjent da hun i fjor kom på andre plass i "Britain's Got Talent", men livet som kjendis har ikke bare vært en dans på roser for artisten. 

Tirsdag fikk den skotske stjernen seg en ubehagelig overraskelse, da hun oppdaget at en ukjent mann hadde tatt seg inn i hjemmet hennes.

Ifølge The Sun skal mannen ha vært inne i trappen da Boyle og en venninne ankom leiligheten hennes i Skottland ved 22-tiden på kvelden.

Han snudde seg og stakk av da sangeren, som hadde vært i London for å spille inn en låt for Haiti-ofrene, oppdaget ham.

 - Hun ble sjokkert. Susan kom hjem også fant hun en inntrenger halvveis opp i trappen, forteller en venn til avisen.

Ifølge The Sun skal sangstjernen ha kommet fra episoden uten fysiske skader, men skal ha fått seg et lite sjokk.

48-åringen hadde en lignende opplevelse i julen, da hun så to ukjente menn på vei ut av et av bakvinduene i hjemmet hennes i Blackburn i Skottland. Politiet har nå innstallert en panikkalarm, og det er frykt for at Susan må flytte fra barndomshjemmet på grunn av sikkerhetsproblemene.

Ifølge The Sun skal håndverkere ha reparert døren til Boyle i går kveld. En mann skal ha blitt pågrepet for innbruddsforsøket.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Livet mitt var et helvete