Mac Millers død:

Mann tiltalt i forbindelse med Millers død

Skal ha solgt rapperen dødelig blandingsdop.

DØDE I 2018: Rapperen Mac Miller ble funnet død i september i fjor. Nå er en mann i 20-årene tiltalt i forbindelse med dødsfallet. Her avbildet med sin tidligere kjæreste Ariana Grande. Foto: David X Prutting/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
DØDE I 2018: Rapperen Mac Miller ble funnet død i september i fjor. Nå er en mann i 20-årene tiltalt i forbindelse med dødsfallet. Her avbildet med sin tidligere kjæreste Ariana Grande. Foto: David X Prutting/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av september i år ble en mann siktet i forbindelse med den kjente rapperen Mac Millers død. Miller ble funnet død i september i fjor i sitt eget hjem. Rapperen ble 26 år gammel.

Mannen i slutten av 20-årene som i september ble siktet i forbindelse med rapperens dødsfall, er nå også tiltalt i saken, melder nyhetsbyrået AP.

Mannen er tiltalt for å ha solgt blandingsdop som førte til at den verdensberømte rapperen døde. Mannen er fra West Hollywood. Han ble arrestert i september i år, mistenkt for å ha solgt det aktuelle dopet til Miller.

MAC MILLER: Artisten ble funnet død i september i fjor. Her er han fotografert hjemme hos seg selv i Los Angeles i juli 2018 - ikke mange ukene før han gikk bort. Foto: Clarke Tolton/ RollingStone.com/ REX/ NTB scanpix
MAC MILLER: Artisten ble funnet død i september i fjor. Her er han fotografert hjemme hos seg selv i Los Angeles i juli 2018 - ikke mange ukene før han gikk bort. Foto: Clarke Tolton/ RollingStone.com/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Mannen har erklært seg ikke skyldig i saken. To andre menn, en mann i 40-årene og en i 30-årene, er også arrestert og tiltalt i forbindelse med rapperens dødsfall, ifølge AP.

Ifølge rettsmedisinerne skal dødsårsaken ha vært en blanding av xanax-piller, fentanyl, kokain og alkohol.

Døde i fjor

Det var i september 2018 Miller ble funnet død i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles. Da den rettsmedisinske rapporten ble gjort kjent i fjor, kom det fram at Miller ble funnet på senga, «knelende med fjeset hvilende på knærne», av assistenten sin.

Etter å ha ringt 911 flyttet assistenten Miller til gulvet hvor han utførte hjerte- og lungeredning fram til ambulansepersonell ankom stedet og erklærte rapperen død.

To måneder senere ble dødsårsaken offentliggjort. Obduksjonsrapporten viste at artisten døde ved et uhell som følge av en overdose Fentanyl, et stoff som tilhører opioid-familien, kokain og alkohol.

STORT: Superstjernen Ariana Grande delte artig video på Instagram, men det var ikke hvilken som helst video. Det er norske Daniel Jensen (18) som har laget den. Video: Rød Løper Vis mer

Da mannen i 20-årene ble siktet i starten av september, kom det fram av sakspapirene at mannen skal ha forsynt Miller med stoffene som igjen skal ha ført til hans død.

For nordmenn flest var Mac Miller kanskje best kjent som den populære artisten Ariana Grandes (26) ekskjæreste. Paret var sammen i to år.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hele bruddet er litt rart

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer