Ariana Grandes avdøde eks:

Mann siktet i forbindelse med Mac Millers død

Rapperen gikk bort for ett år siden.

DØD: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Nå har California-politiet siktet en mann i forbindelse med dødsfallet. Her sammen med eks-kjæresten og popstjernen Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix
DØD: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Nå har California-politiet siktet en mann i forbindelse med dødsfallet. Her sammen med eks-kjæresten og popstjernen Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor ble den amerikanske rapperen Mac Miller (26) funnet død i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles.

To måneder seinere ble dødsårsaken offentliggjort. Obduksjonsrapporten viste at artisten døde ved et uhell som følge av en overdose Fentanyl, et stoff som tilhører opioid-familien, kokain og alkohol.

Nå melder flere amerikanske medier, deriblant NBC News, at en mann i slutten av 20-åra er blitt siktet i forbindelse med dødsfallet.

I sakspapirene hevdes det at mannen, som ble pågrepet onsdag, skal ha forsynt Miller med stoffene som igjen skal ha ført til hans død. Mannen er ventet å møte til innledende rettsrunder denne uka.

- Skled ut

Da den rettsmedisinske rapporten ble gjort kjent i fjor, kom det fram at Miller ble funnet på senga, «knelende med fjeset hvilende på knærne», av assistenten sin.

Etter å ha ringt 911 flyttet assistenten Miller til gulvet hvor han utførte hjerte- og lungeredning fram til ambulansepersonell ankom stedet og erklærte rapperen død.

Assistenten skal seinere ha fortalt myndighetene at Miller «slet med å holde seg edru og at da han først «skled ut» inntok han store mengder». Han la også til at musikeren hadde «sklidd ut en rekke ganger» den siste perioden, sist tre dager før han døde, skriver magasinet videre.

For nordmenn flest var Mac Miller kanskje best kjent som ekskjæresten til den populære artisten Ariana Grande (26). Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt i mai i fjor.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la popstjernen ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest.

Og en uke etter dødsfallet valgte hun åpent om skrive om tapet av ham.

- Kunne ikke fikse dette

Det var på Instagram at Grande åpnet seg om det sjokkerende dødsfallet. Tilhørende en video av Miller som synger, beskrev hun hvor vanskelig og uvirkelig den siste uka hadde vært for henne.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», delte hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil».

Flere steder i innlegget refererte Grande trolig til Millers rusproblemer, som han gjentatte ganger i karrieren var svært åpen om.

Trøblete forhold

Miller var i to lange forhold i løpet av sin karriere, hvor det siste kanskje var det aller mest profilerte. Han og Ariana, som han blant annet ga ut musikk med, var altså kjærester i to år.

I fjor vår ble det derimot kjent at de to hadde valgt å gå hver til sitt, og grunnen skal angivelig ha vært travle hverdager med lite tid til hverandre. At Grande derimot forlovet seg med komiker Pete Davidson (25) bare uker etter bruddet, skal ha vært tungt for Miller.

I mai i fjor beskrev Ariana forholdet til Mac som «giftig» og at hun ikke ville være barnevakten eller mora hans. Miller på sin side ønsket eksen alt det beste.

- Det er rart. Hele bruddet er litt rart, men det er ikke negativt. Det er bare en del av noe som skal fortsette å hjelpe meg å bli den jeg er. Alt er positiv energi. Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre, og jeg er sikker på at hun føler det samme for meg, fortalte han den gang.

I oktober i fjor gikk også Grande og Davidson hver til sitt.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde latt det gå altfor langt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer