Mann drept under TV-innspilling

Sikkerhetsvakt døde etter at en bil kom farende inn på settet.

SJOKKERTE: - Alle i selskapet, studioet og selve NCIS, er knust og sjokkerte av nyheten, sier sjefene i CBS etter dødsfallet under NCIS-innspillingen onsdag. Bildet er hentet fra NCIS-innspillingen i januar. Foto: All Over Press
SJOKKERTE: - Alle i selskapet, studioet og selve NCIS, er knust og sjokkerte av nyheten, sier sjefene i CBS etter dødsfallet under NCIS-innspillingen onsdag. Bildet er hentet fra NCIS-innspillingen i januar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Produksjonen av den populære TV-serien NCIS ble avlyst onsdag etter at en bil kom rasende inn i settet og drepte et medlem av crewet. Årsaken til at bilen kom farende inn i produksjonen skal ha vært at føreren av bilen - en 60 år gammel mann - skal ha fått hjerteinfarkt bak rattet, og mistet kontrollen fullstendig, skriver Contactmusic.

I tumultene som oppsto mistet en 52 år gammel sikkerhetsvakt livet.

Ifølge nettstedet ble mannen fraktet til et sykehus i nærheten, men døde senere av skadene han var påført.

- Alle i selskapet, studioet og selve NCIS, er knust og sjokkerte av nyheten. Hjertene våre sørger sammen med familie og venner for dette tragiske dødsfallet. Og vi samarbeider selvsagt med de lokale myndighetene i Santa Clarita for å forsøke å finne ut hva som forårsaken denne forferdelige ulykken, sier toppsjefene for TV-nettverket CBS i en uttalelse.


Den videre innspillingen av politidramaet er foreløpig satt på vent mens etterforskningen av hendelsen pågår, melder Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk hjernerystelse etter TV-slagsmål