SAKSØKES: John Travolta blir beskyldt for å ha befølt en massør og tilbudt ham penger for sex.  Foto: All Over Press
SAKSØKES: John Travolta blir beskyldt for å ha befølt en massør og tilbudt ham penger for sex. Foto: All Over Press Vis mer

Mann anklager Travolta for seksuelt overfall

Massør hevder John Travolta ville betalte ham for sex.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren John Travolta (58) blir saksøkt av en massasjeterapeut som hevder tobarnsfaren ville betalte ham for sex.

Massasjeterapeuten er anonym, men hevder ifølge TMZ at Travolta bestilte en massasjetime på internett og at han hentet ham i sin Lexus i Los Angeles.«Grease»-stjernen skal ha tatt ham med på sitt hotellrom på Beverly Hills Hotel.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Den anonyme saksøkeren mener han først ga Travolta en vanlig massasje, før stjernen ville gå lenger. Tobarnsfaren skal ha befølt massørens ben og penis.

Da han nektet å gjennomføre samleie med stjernen skal 58-åringen ha blitt sur og masturbert foran ham.

Nå har massasjeterapeuten gått til sak og ønsker en erstatning på 11 millioner kroner.

Ifølge Travoltas pressetalsmenn er historien løgn, og de mener de kan bevise at skuespilleren ikke var I Los Angeles da hendelsen skal ha funnet sted.

- Søksmålet er ren fiksjon. Ingen av hendelsene som er nevnt har noen gang skjedd, sier en pressetalsmann ifølge TMZ.

Travoltas advokater mener det er mistenkelig at massøren ikke oppgir navnet sitt, og sier at stjernen planlegger å saksøke vedkommende.

Travolta er kjent som en lojal familiemann og har vært gift med skuespilleren Kelly Preston i over 20 år. Paret har to barn sammen Ella Blue (12) og Benjamin (1). I fjor opplevde familien en stor tragedie da deres førstefødte sønn Jett døde av et anfall bare 16 år gammel. Han skal ha hatt Kawasakisyndrom.

Homseryktene har i alle år svirret rundt skuespilleren siden han slo igjennom i serien «Welcome Back Kotter» i 1976. Ifølge massøren skal Travolta ha sagt under deres møte at han ble berømt i Hollywood ved å utføre seksuelle tjenester på mektige menn i filmbransjen.

- Hollywood er kontrollert av homofile jødiske menn som hjelper deg i bytte mot seksuelle tjenester, skal Travolta ha sagt.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - John elsker å se meg gravid 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer