Mann angrep datteren på toalett

- Det som skjedde er en mors verste mareritt.

FORSØKTE Å ANGRIPE DATTEREN: Persson fikk sjokk da en 42 år gammel mann stirret på datteren Erika, og stormet mot henne da hun gikk på toalettet. - En mors verste mareritt, sier Gunilla. Foto: TV3/Thomas Engström
FORSØKTE Å ANGRIPE DATTEREN: Persson fikk sjokk da en 42 år gammel mann stirret på datteren Erika, og stormet mot henne da hun gikk på toalettet. - En mors verste mareritt, sier Gunilla. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Svenske Aftonbladet melder at en 42 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å ha forsøkt å angripe Gunilla Perssons ti år gamle datter, Erika.

Persson har fått vise seg fram gjennom TV3-serien «Svenske Hollywoodfruer».

Ifølge den svenske avisen ble Perssons datter angrepet på toalettet på en restaurant i Santa Monica, California.

- Det som skjedde er en mors verste mareritt, forteller Persson til avisen.

I det Erika tok seg inn på toalettet skal mannen, som satt i båsen ved siden av, ha løpt etter henne. Han ble heldigvis stanset av servitører, men stakk av før politiet kom til stedet.

Senere klarte imidlertid politiet å få tak i ham.

- Jeg er fortsatt veldig redd. Jeg skalv i hele kroppen etterpå. At noen var ute etter mitt barn. Tenk om han hadde kniv, sier Persson.

LES OGSÅ: Gunilla får kjempekritikk
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer