- Manipulasjon og tvang

Det måtte en pause til for at Demi Moore skulle få drømmekroppen.

SEXY: Demi Moore viste i "Charlies Angels: Full Throttle" at man kan være smukk selv om man er over 40. Her er hun sammen med kollega Cameron Diaz. Foto: Filmweb
SEXY: Demi Moore viste i "Charlies Angels: Full Throttle" at man kan være smukk selv om man er over 40. Her er hun sammen med kollega Cameron Diaz. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Jeg sluttet faktisk å trene og begynte å spise ting som var fornuftige å spise. Det utrolige er at kroppen min først da forandret seg mot det jeg alltid hadde håpet på.

Dette er det "Striptease"-stjernen Demi Moore som nå forteller.

Skuespilleren, som en gang i tiden gikk på strenge dietter og trente hemningsløst for å leve opp til Hollywood-standarden, innrømmer i Vanity Fair at det måtte en pause til for at drømmefiguren skulle dukke opp.

LES OGSÅ: Slanking, sex og silikon. Victoria snakker ut om alt.

- Da jeg trakk meg unna like etter innspillingen av "G.I. Jane", hadde jeg både manipulert og brukt tvang mot kroppen min, sier hun i forbindelse med den nå ti år gamle filmen som omhandler yrkesmilitære Jordan O'Neil.

- Men jeg fant ut at sjeleroen ikke kom av den grunn, og jeg måtte bare slutte, sier hun til bladet hun i 1991 stilte opp naken og gravid på forsiden av.

Handbag.com skriver i dag at Demi, som nå er 44, aldri kommer til å stille opp naken i et blad igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer