AUFs Mani Hussaini:

Mani Hussaini er blitt pappa

- Vi er i ekstase.

BLE PAPPA: AUF-leder Mani Hussaini har all grunn til å smile om dagen. Torsdag ble han og kona foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE PAPPA: AUF-leder Mani Hussaini har all grunn til å smile om dagen. Torsdag ble han og kona foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AUF-leder Mani Hussaini (30) er blitt pappa. Det kunne han og kona Victoria Grimsrud selv avsløre på Facebook mandag formiddag. Den vesle jenta kom til verden på torsdag, og har fått navnet Elsa.

«På torsdag ble lille jenta vår født. Hun heter Elsa og får våre hjerter til å smelte. Hun og moren har det toppers og vi gleder oss over hvert eneste øyeblikk med vår baby», skriver han på Facebook - sammen med et bilde av den lille jenta.

Han kan også avsløre at den lille jenta er oppkalt etter sin oldemor.

Under innlegget, som har fått godt over tusen likerklikk, renner det inn med gratulasjoner. Overfor Se og hør kan den nybakte pappaen fortelle at de har planer om å nyte tida framover som småbarnsforeldre.

- Vi er i ekstase over ha blitt foreldre. Det er noe magisk ved det. Fødselen gikk fint, og vi hadde utrolig dyktige folk rundt oss på A-hus. Jeg vil takke alle ansatte som var med oss og særlig jordmor Trine Lise, skriver han i en melding, og fortsetter:

- Det har blitt litt lite søvn de siste dagene, men vi koser oss for det. Vi nyter hvert eneste øyeblikk med Elsa. Og gleder oss til tiden som kommer. Vi er uendelig forelsket i den lille skapningen. Vi er stolte, litt slitne, men først og fremst fylt av glede og kjærlighet, sier den nybakte pappaen.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYDE: Mani Hussaini og kona Veronica Grimsrud ble i slutten av juni foreldre for første gang. Foto: Privat
FORNØYDE: Mani Hussaini og kona Veronica Grimsrud ble i slutten av juni foreldre for første gang. Foto: Privat Vis mer

Hussaini og Grimsrud giftet seg i 2016, etter å ha vært kjærester i om lag ni år. Dette er deres første barn sammen.

Hussaini har vært leder av ungdomspartiet til Arbeiderpartiet siden oktober 2014, men kunne tidligere i sommer avsløre at dette blir hans siste periode i førersetet. Han ønsker nemlig ikke å stille til gjenvalg under landsmøtet førstkommende oktober.

- Alt har en slutt, også min tid i AUF. Nå er det på tide å hente ny inspirasjon og gjøre noe nytt, sa Hussaini til Aftenposten.

Han avviste at han gir seg som AUF-leder fordi Arbeiderpartiet er i krise.

- Det føles riktig å gi seg nå. Jeg hadde gått av selv om partiet hadde ligget på 40 prosent, sier Hussaini.

Politikeren er udannet ved Universitetet i Oslo, og har i sin politiske karriere vært både fylkessekretær, leder av AUF i Akershus og vara på Stortinget.

LES OGSÅ: - Det er det verste jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer