Sophie Elise Isachsen:

Mangedoblet formuen sin på ett år

23-åringen tjener best av landets toppbloggere.

TJENER BRA: Toppblogger Sophie Elise Isachsen kan skryte på seg en solid formue, det viser tallene som Dagens Næringsliv har lagt frem. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
TJENER BRA: Toppblogger Sophie Elise Isachsen kan skryte på seg en solid formue, det viser tallene som Dagens Næringsliv har lagt frem. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og «Skal vi danse»-aktuelle Sophie Elise Isachsen (23) har i flere år vært en av Norges største bloggere, og det er ingen tvil om at det å være toppblogger lønner seg økonomisk.

Flere av landets bloggere håver inn gode penger, og Sophie Elise er den bloggeren som tjener aller mest, ifølge Dagens Næringsliv (krever innlogging).

Tallene, som DN har fått fra kredittvurderingsselskapet Dun & Badstreet, viser at bloggerens formue var på hele 7,5 millioner kroner i fjor.

Dette er en drastisk økning siden året før, da formuen var på to millioner kroner. Med andre ord nesten firedoblet 23-åringen formuen sin fra ett år til det neste.

Null kroner i 2016

Dette er ikke første gang Sophie Elises økonomi skaper overskrifter.

Den velkjente bloggeren gikk fra om lag 2,5 millioner kroner i inntekt i 2015, til null i 2016.

Det viste tallene fra skattelistene for 2016. Sophie Elise gjorde imidlertid et byks med ligningsformuen, som i 2015 var på 69 333 kroner og i 2016 på 2 013 828 kroner.

23-åringen kan imidlertid ikke dra på ville shoppingturer eller dyre ferier ukentlig av den grunn. Det er nemlig faren hennes, Jan Olav Isachsen, som styrer økonomien til den kjente bloggeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer