<strong>FØRSTE KJÆRESTE:</strong> - Han var min første kjæreste i USA, min første venn. Hans advokat hjalp meg med det grønne kortet, man kan jo ikke jobbe her uten det grønne kortet, sier Lillian Müller. Foto: TVNorge
FØRSTE KJÆRESTE: - Han var min første kjæreste i USA, min første venn. Hans advokat hjalp meg med det grønne kortet, man kan jo ikke jobbe her uten det grønne kortet, sier Lillian Müller. Foto: TVNorge Vis mer

- Mange vil tråkke ham ned

Superstjerner på løpende bånd i nytt TVNorge-program. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Lillian Müller nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): Onsdag er det premiere på TVNorges nye "Ja, vi elsker Hollywood", som denne våren skal konkurrere mot TV3s "Norske Hollywoodfruer". Men det er ikke bare en rekke norske kvinner som har roller i den nye satsningen.

Nå kan nemlig Seher.no avsløre at stjerner som Hugh Hefner, Jack Nicholson, Gwen Stefani og Michael Jacksons venn Omer Bhatti kommer til å dukke opp etter hvert som serien skrider fram.

For Playboy-kongen Hugh Hefner var ikke valget om å være med vanskelig å ta. Spesielt ikke når hans tidligere kjæreste, nå gode venninne, heter Lillan Müller og er med i "Ja, vi elsker Hollywood".
 
- Han var min første kjæreste i USA, min første venn. Hans advokat hjalp meg med det grønne kortet, man kan jo ikke jobbe her uten det grønne kortet. Hefner var så snill og personlig mot meg, sentimental og romantisk - et ordentlig snilt menneske. Man kan si hva man vil om ham, men min erfaring med Hugh Hefner er bare postivt, forteller Lillan Müller til Seher.no.

Seher.no er på plass i Los Angeles under innspillingen av det som kan bli en suksess denne våren. På en solfylt terrasse møter vi nettopp Lillian Müller, som hele ni ganger av vært forsidepike i Playboy, og er den mest fotograferte i bladet noensinne.
 
På 1970-tallet var hun i cirka ett år Hefners nummer én-kjæreste. Som mange allerede vet, er Playboy-kongen kjent for å ha flere kjærester.

- Alt jeg tenker på er at jeg må gjøre noe igjen for ham. Når mennesker er så berømte, han er tross alt en levende legende i dette livet, er mange misunnelige. Og når folk er misunnelige, har de for vane å sende spydigheter og skal tråkke folk ned - med bemerkninger og ekle ting. Alt jeg går inn for er derfor å bygge ham opp, jeg fokuserer alltid på det positive, sier Müller.

Det gode vennskapet gjorde at den flotte 58-åringen, som besøker Hefner hver søndag, fikk en strålende idé.

- Jeg ringte ham i forbindelse med "Ja, vi elsker Hollywood", og sa at det hadde vært morsomt om han ville stille opp i programmet. Det gjorde han. Dermed satt vi der i sofaen og snakket om forholdet vårt og da vi var sammen. Det var alle tiders, røper Lillian, som ble veldig glad for tjenesten hun fikk.

- Dette beviser jo hvor god venn han er for meg. Han visste jo at dette var veldig positivt og viktig for meg, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg spekulerer i skilsmisser

Se videointervjuet med Lillian Müller her:[obj:media:8435]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer