- Mange vil bli overrasket over dette

Se Paradise-Siljes sexy video-debut!

SEOGHØR.NO: Silje Winther (26) har denne høsten vært deltager i «Robinsonekspedisjonen» på TV3, og var i 2010 med i «Paradise Hotel» på samme kanal.

Nå satser den nyforelskete brunetten på å slå igjennom som popstjerne med låten «Bassdrum».

Silje har selv stått for utgivelsen av låten, som er laget i samarbeid med Indigo productions.

Sang i gospelkor som barn

PARADISE-ARTISTER: Både Stian Thorbjørnsen og Iselin Michelsen har gitt ut musikk etter at de var med i «Paradise Hotel» i 2012. Foto: TV3
PARADISE-ARTISTER: Både Stian Thorbjørnsen og Iselin Michelsen har gitt ut musikk etter at de var med i «Paradise Hotel» i 2012. Foto: TV3 Vis mer
I PARADISE: Slik så Silje ut da hun deltok i «Paradise Hotel» i 2010 Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
I PARADISE: Slik så Silje ut da hun deltok i «Paradise Hotel» i 2010 Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Dette er en drøm jeg har hatt lenge, og nå passet alt. Jeg har alltid vært glad i å synge. Da jeg var liten sang jeg i et gospelkor i to år, men dette er jo et godt stykke unna det, sier hun til Seoghør.no og ler.

Låten skal ifølge Silje bli tilgjengelig både på Itunes og Spotify.

Her kan du se hele videoen til «Bassdrum»

Siljes kollega fra både «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen», Stian Thorbjørnsen, har gjort suksess i kjølvannet av sin realitydeltagelse med gruppen «Staysman og Lazz».

Også den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen fikk mye oppmerksomhet, da hun ga ut singelen «Chewing gum» i 2012.Silje hevder imidlertid at hennes låt skiller seg ut.

- Jeg er redd for at folk skal tenke at «dette er en ny Iselin-sang». Jeg tror nok at hennes låt var mest ment som et PR-stunt. Dersom folk tar seg tid til å høre min sang, vil de nok oppleve at det faktisk er en catchy låt, sier hun.

- Folk vil bli overrasket

Selv om Siljes sang inneholder en rekke seksuelle hentydninger, sier hun at hun valgte å tone ned videoen, som er laget av Didricko produktions.

- Jeg tror mange vil bli overrasket over videoen. Det er jo en glad dansevideo, mens teksten er mer direkte. Egentlig hadde jeg tenkt å gjøre den mye mer sensuell, men jeg synes nå at jeg gjorde et bra valg.                   

Har med kjæresten i videoen

FILMET MED KJÆRESTEN: Siljes kjæreste Jonas Skön (t.v.) er også med i videoen.
FILMET MED KJÆRESTEN: Siljes kjæreste Jonas Skön (t.v.) er også med i videoen. Vis mer

Med i videoen er også Siljes kjæreste Jonas Skön, som hun både bor og jobber sammen med i Fredrikstad.

- Det startet med en «one-night stand». Så ble det til en «sigg etter ett ligg», og når er det bare Silje og Jonas. sier sa Silje til Seoghør.no i september da de to kom sammen på årets Robinson-premierefest.

LES OGSÅ: - Jeg så ut som et vandrende skjelett