«Farmen» 2020:

- Mange tror jeg er transseksuell

Sidney Lunde har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå kan hun fortelle at ikke alle tilbakemeldinger er særlig hyggelige.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke skrev Se og Hør om kjæresten til «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland (37), Sidney Lunde (32), som blogger om sistnevntes deltakelse i TV 2-programmet. Samtidig kunne Lunde fortelle at paret ikke lever det typiske A4-livet, og nå viser det seg at interessen rundt paret har skutt til værs.

Da Se og Hør sist snakket med 32-åringen hadde hun mellom 500 og 600 lesere daglig på bloggen, men mandag bikket hun 23 000 lesere. Nå kan Lunde fortelle at det renner inn med tilbakemeldinger, men ikke bare av den hyggelige sorten.

Se video øverst i saken!

- Antall følgere har eksplodert på rekordtid etter at saken ble publisert. Jeg hadde aldri trodd at folk skulle interessere seg for det jeg skriver, sier hun, og fortsetter:

- Men jeg synes det er utrolig kjekt og veldig motiverende å skrive når man ser at lesertallet går opp.

Lunde, som startet bloggen som et tidsfordriv mens kjæresten var på gården, forteller at hun kommer til å fortsette å skrive for leserne sine.

- Jeg har fått både positive og negative tilbakemeldinger. Det er veldig kjekt å få kommentarer fra folk jeg aldri har møtt før og ikke kjenner, men igjen så er det ikke alle som er like hyggelig å lese, innrømmer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer