«Farmen» 2020:

- Mange tror jeg er transseksuell

Sidney Lunde har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå kan hun fortelle at ikke alle tilbakemeldinger er særlig hyggelige.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke skrev Se og Hør om kjæresten til «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland (37), Sidney Lunde (32), som blogger om sistnevntes deltakelse i TV 2-programmet. Samtidig kunne Lunde fortelle at paret ikke lever det typiske A4-livet, og nå viser det seg at interessen rundt paret har skutt til værs.

Da Se og Hør sist snakket med 32-åringen hadde hun mellom 500 og 600 lesere daglig på bloggen, men mandag bikket hun 23 000 lesere. Nå kan Lunde fortelle at det renner inn med tilbakemeldinger, men ikke bare av den hyggelige sorten.

Se video øverst i saken!

- Antall følgere har eksplodert på rekordtid etter at saken ble publisert. Jeg hadde aldri trodd at folk skulle interessere seg for det jeg skriver, sier hun, og fortsetter:

- Men jeg synes det er utrolig kjekt og veldig motiverende å skrive når man ser at lesertallet går opp.

Lunde, som startet bloggen som et tidsfordriv mens kjæresten var på gården, forteller at hun kommer til å fortsette å skrive for leserne sine.

- Jeg har fått både positive og negative tilbakemeldinger. Det er veldig kjekt å få kommentarer fra folk jeg aldri har møtt før og ikke kjenner, men igjen så er det ikke alle som er like hyggelig å lese, innrømmer hun.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

Alvorlige slengbemerkninger

Lunde mottar kommentarer om at folk synes det er gøy at hun tør å være seg selv, og at det ser ut som at hun og Røskeland er en kjærlig og varm familie. Alle tilbakemeldinger er imidlertid overhodet ikke skrevet i samme hyggelige ordelag - snarere tvert imot.

- Veldig mange negative kommentarer går igjen, og mange tror at jeg ikke er født som jente, at jeg er transseksuell, forteller hun, og fortsetter:

- I samme slengen tenker mange at det ikke er mine egne barn jeg er mor til. Enkelte har i tillegg lirt av seg at jeg kan legge meg ned og dø, at jeg skal henge meg.

Lunde legger ikke skjul på at hun synes det er alvorlig at mennesker hun ikke kjenner gjemmer seg bak skjermene og deler såpass stygge kommentarer.

- Det er utrolig at man i Norge, hvor det settes inn mange ressurser i både barnehage og skole for at man skal lære at det ikke er greit å mobbe, så sitter det voksne mennesker hjemme i egen stue og skriver både det ene og det andre. Hvordan kan man da forvente at barna våre ikke blir mobbere når foreldrene gjerne er de verste, undrer hun.

32-åringen, som er bosatt i Bergen, men som kommer fra Hamar, mener at det bare er et tegn på at «den siste idioten ikke er blitt født», altså at det stadig vokser frem nettroll. Dette synes hun er skremmende.

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Slik møttes de

Lunde skriver på bloggplattformen Miniblogg, hvor hun i skrivende stund ligger på førsteplass.

- Jeg merker at oppmerksomheten øker rundt Raymond, noe som gjenspeiler seg på Instagram-kontoen min også. I tillegg sender folk meg venneforespørsler på Facebook. Det er ikke sånt jeg er vant til, men folk gjør tydeligvis researchen sin, noe jeg synes er hyggelig, fortalte hun forrige uke.

Paret, som har vært sammen siden 2017, møttes på 7-Eleven i Bergen sentrum. Lunde skulle ta toget hjem til Oslo, men Røskeland ville det annerledes.

- Han hadde vært på byen og skulle vel kjøpe røyk. Han begynte å snakke og spurte om jeg ville være med på nachspiel - noe jeg syntes var litt merkelig ettersom jeg satt der helt kliss edru, sa hun lattermildt, og fortatte:

- Men av en eller annen grunn ble jeg med i taxien fordi de holdt til ved togstasjonen.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Etter en stund reiste de videre hjem til Røskeland, hvor 32-åringen tilbrakte over ei uke.

- Raymond skulle til Narvik eller noe og kjøpe en gravemaskin, så han spurte om jeg kunne bli og passe huset og hunden hans. Siden da har vi mer eller mindre hatt kontakt, forteller hun.

LES OGSÅ: Setter nettet på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer