FÅR IKKE NOK: - Man vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg kan ikke få nok av kjærlighet og om det er til en mann eller en kvinne, det spiller ingen rolle, sier Sveriges MGP-håp, Anna Bergendahl. Foto: Reuters
FÅR IKKE NOK: - Man vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg kan ikke få nok av kjærlighet og om det er til en mann eller en kvinne, det spiller ingen rolle, sier Sveriges MGP-håp, Anna Bergendahl. Foto: ReutersVis mer

- Mange tror jeg er lesbisk

Eurovision-håpet bryr seg ikke om ryktene.

SEHER.NO: Den svenske Eurovision-artisten Anna Bergendahl (18) har den siste tiden måttet tåle å bli koblet til det norske håpet Didrik Solli-Tangen (22), selv om begge hele tiden har hevdet at de bare er venner. Nå setter Bergendahl det som kan se ut som et endelig punktum for diskusjonen.

- Jeg kan tenke meg å leve med en kvinne, sier hun til Aftonbladet.

18-åringen vil ikke sette en etikett på sin seksualitet. At hun hittil bare har datet gutter er mer tilfelig enn et aktivt valg, ifølge henne selv.

- Jeg synes det blir feil når man skal begrense seg. Jeg er bare 18 år, og enn så lenge har jeg bare truffet gutter. Man vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg kan ikke få nok av kjærlighet og om det er til en mann eller en kvinne, det spiller ingen rolle, forteller hun åpenhjertig.

Ifølge den svaneske avisen tok Annas seneste forhold slutt i sommer. Og artisten trives med singellivet.

Samtidig avslører hun at det er flere hjemme i Nyköping som mener å vite at hun er lesbisk.

- Folk snakker mye i en liten by, det går rykter om alle. Jeg har hørt at folk tror jeg er lesbisk. Men det er ingenting som setter meg ut av spill, jeg bryr meg ikke om det, sier Eurovision-artisten, som til Seher.no denne uka ikke ville si om hun hadde møtt noen kjekkaser under Oslo-oppholdet så langt.

- Jeg synes alle norske menn og kvinner er veldig kjekke, humret hun da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Kjenner du henne igjen?