SUKSESS: Nils Vogt har blitt landskjent gjennom rollen som hissigproppen Karl Reverud. Her fra serien "Karl III".  Foto: TV 2
SUKSESS: Nils Vogt har blitt landskjent gjennom rollen som hissigproppen Karl Reverud. Her fra serien "Karl III". Foto: TV 2Vis mer

- Mange tror jeg er en hissigpropp

Men Nils Vogt er egentlig en skikkelig familiemann...

SEHER.NO: Skuespilelr Nils Vogt (61) har blitt en av landet mest kjente skuespillere takket være rollen som Karl Reverud i suksess-serier som "Mot i Brøstet", "Karl & Co." og "Karl III".

I disse dager er imidlertid 61-åringen aktuell med teaterforestillingen "Frustrerte Fyrer" på Dizzie Showteater, hvor han spiller mot sine gode kompiser Sven Nordin, Tor Erik Gunstrøm og Espen Hana.

De fleste forbinder imidlertid Vogt med rollefiguren Karl, som er kjent som en skikkelig hissigpropp.

Men skuespilleren selv hevder han er alt annet enn hissig til vanlig, skriver Dagbladet.

- Mange tror jeg er en hissigpropp. Men det stemmer ikke. Egentlig er jeg en rolig fyr. Jeg tror jeg tar ut det meste på scenen. Hjemme er jeg en ordenlig familiemann som faktisk liker å stelle i hagen, sier han til avisen.

Ifølge Vogt synes han imidlertid det er ganske frustrerende at tiden går så fort, og at han nå faktisk er over 60 år.

- Det som er litt frustrerende, akkurat som vi i forestillingen tar på kornet, er å være 60 år i kroppen, men likevel føle seg som 25 år i hodet. Det kan være litt frustrerende at hodet vil mer enn kroppen tillater, forteller han.

"Frustrerte Fyrer" har premiere på Dizze Showteater 17. september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg måtte legge om livsstilen