NY HVERDAG: - Før måtte jeg bare tenke på hvordan jeg så ut i forhold til tre venninner og sånn. Nå må jeg til og med risikere å bli tatt bilde av, sier Tina Thompson til Seher.no Foto: Per Ervland/Aller Internett
NY HVERDAG: - Før måtte jeg bare tenke på hvordan jeg så ut i forhold til tre venninner og sånn. Nå må jeg til og med risikere å bli tatt bilde av, sier Tina Thompson til Seher.no Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Mange tror jeg er en golddigger

TV-stjernens samboer innrømmer at omveldingen har vært tøff å takle.

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske TV-kjendisen Frithjof Wilborn (48) har lagt bak seg et svært turbulent år, der sjokknyhetene har kommet på rekke og rad - med brudd fra kona, ny kjæreste, tvillinger på vei og ikke minst den tragiske nyheten om at paret mistet de ufødte barna.

Til Seher.no legger Tina Thompson (24) ikke skjul på at hun har vært gjennom en enorm omveltning i livet sitt etter at hun møtte den profilerte 48-åringen.

- Det var litt skummelt. Men heldigvis har jeg Frithjof da, som er vant til det og som er kjempeflink, sier hun, men kjæresten Frithjof selv blir nysgjerrig og tar journalistrollen.

- Hvordan skummelt da, Tina?

- Nei, du kan jo bare tenke deg selv... Før måtte jeg bare tenke på hvordan jeg så ut i forhold til tre venninner og sånn. Nå må jeg til og med risikere å bli tatt bilde av. Og det er ille nok å se forferdelig ut på en fest, men det er enda verre når alle ser det.

Seher.no møter de to på treningssenteret Elixia på Sjølyst i Oslo, der Frithjof for øyeblikket gjennomfører en liten treningsøkt sammen med nettopp Tina. Nå skal nemlig Wilborn miste fem kilo, og finne tilbake til formen.

Men innimellom øktene snakker paret altså åpent ut om hvordan den siste tiden har vært for dem.

- Jeg merker på deg at du ikke er vant til å håndtere mediene. Du har jo kommet fra en ukjent hverdag, til plutselig å havne i et blitsregn. Det er jo noen som tror at du synes det var kjempegøy, men du pleier jo å si at "hvis du hadde valgt enkelt i livet, da ville du ikke valgt meg i hvert fall", sier Wilborn.

Ifølge Tina, betydde oppmerksomheten hun visste hun ville få, lite da hun ble sammen med firebarnsfaren.

- Det er mange som tror at jeg er en golddigger, og at jeg bare har lyst til å vise meg fram. Men da hadde jeg ikke valgt en ferdigpakke med fire barn, det skal jeg love deg! Da ville jeg nok heller valgt noe ala Petter Pilgaard.

- Har det vært plagsomt, synes dere?

- Nei, nå går det helt fint, vi ser fram til solskinn, smiler Frithjof Wilborn og Tina Thompson til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se, her er han kledd ut som en dame!

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson her:[obj:media:8326]