- Mange tror forelskelse er en ungdomsgreie

Kristoffer Joner om kjærlighet i 40-årene.

FORTSATT SINGEL: Kristoffer Joner har vært singel i tre år, men innrømmer at han fortsatt blir like forelsket som da han var tenåring.  Foto: NTB Scanpix
FORTSATT SINGEL: Kristoffer Joner har vært singel i tre år, men innrømmer at han fortsatt blir like forelsket som da han var tenåring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller Kristoffer Joner (40) er for tiden aktuell med den norske spillefilmen «Kyss meg for faen i helvete», som har premiere denne uken.

Han har vært singel siden han og samboeren Gine Therese Grønner gikk fra hverandre i 2010. De har datteren Tea (9) sammen.

Selv om Joner fortsatt ikke har funnet kjærligheten på ny etter bruddet for tre år siden, innrømmer han at han fortsatt blir forelsket på samme måte som han gjorde da han var tenåring.

- Når det kommer til kjærlighet er man litt tenåring hele livet. Men hva skal man gjøre? Noen ganger er det gøy, andre ganger ikke i det hele tatt, forteller Kristoffer til Se og Hør.

Til tross for at han har rundet førti år og har mange mislykkede kjærlighetsforhold bak seg, er han fortsatt optimistisk når det kommer til kjærligheten.

- Mange tror kanskje at forelskelse er en ungdomsgreie, men det morsomme er at det er en like reell problemstilling for førtiåringer. Det der forelskelsestullet, det stopper jo aldri, ler han.

LES OGSÅ: - Vi var litt for glade i det våte