SPILLER PÅ FLERE STRENGER: Linni Meister har tidligere vært i ilden både som glamourmodell, popartist og realitydeltager. Her er hun i musikkvideoen til singelen "My Ass".
SPILLER PÅ FLERE STRENGER: Linni Meister har tidligere vært i ilden både som glamourmodell, popartist og realitydeltager. Her er hun i musikkvideoen til singelen "My Ass".Vis mer

- Mange tror det ikke er sant

Linni Meister avslørte sitt skjulte talent. Se videoen!

Se video av Linni som demonstrerer sitt skjulte talent nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Linni Meister (24) har hatt suksess både som glamourmodell, «Robinson»-deltager og musikkartist, men ifølge henne selv har hun et skjult talent som hun ikke har vist frem for mange - før nå.

- Jeg kan si det folk skal si samtidige som de prater. Mange tror det ikke er sant, når jeg åpner munnen, sier blondinen - som i forrige måned ble utfordret til quiz-duell av «Robinson»-programleder Christer Falck.

Men Linni tror ikke hun kommer til å melde seg på «Norske Talenter» eller prøve å utnytte trikset på noen måte, selv om hun tidligere denne måneden annonserte at hun vil legge opp som toppløsmodell.

- Jeg har ikke sluttet å jobbe som modell, men det er klart det er begrenset hvor mye klær som skal av nå. Jeg skal ta mer «classy» bilder.

- I tillegg til modelljobbingen har jeg også et nytt musikkprosjekt på gang, men det kan jeg foreløpig ikke si så mye om, sier Linni, som tidligere har gitt ut singlene «Survivor», «Where My Limo At» og «My Ass», sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er du smartere enn Linni?  

Se video her:


[obj:media:8444]