- Mange tror det holder å være tynn

Hollywoodtrener Cornelis Elander var ikke fornøyd med modellenes fysiske styrke.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Top Model» blir deltagerne satt på nok en prøve. Denne gangen er det deres fysiske form som vurderes.

Dommer og modellspeider Donna Ioanna får sjokk når hun ser at jentene livnærer seg på potetgull og kaker. Hun måler alle og gir dem streng beskjed om å skjerpe kostholdet. Flere av jentene får også beskjed om å gå ned noen ekstra kilo.

- Det var vegg til vegg med crap mat og jeg er helt sjokkert. Kroppen er deres verktøy. Det første som skjer om dere blir oppdaget av meg på gaten er at jeg måler dere. Uten de rette målene kan du bare reise hjem, sier Ioanna i programmet.

STRENGE KRAV: I mandagens episode måler Donna Ioanna modellenes midje. Noen får beskjed om å slanke seg, mens andre på legge på seg.  Foto: TV3
STRENGE KRAV: I mandagens episode måler Donna Ioanna modellenes midje. Noen får beskjed om å slanke seg, mens andre på legge på seg. Foto: TV3 Vis mer

Ikke imponert

Kjendistrener Cornelis Elander jobber med store stjerner i Hollywood og satte jentenes styrke på prøve med en hard treningsøkt. Han var ikke spesielt imponert over modellspirenes fysiske prestasjoner.

- Vi bør alle, modeller eller ei, trene minimum 2-3 ganger i uka, og selv tynne modeller kan ha godt av å trene en del styrke. Tynn, høy og pen betyr ikke nødvendigvis det samme som godt trent. Og jeg tror mange vil ha godt av å se at selv disse veldig tynne jentene også sliter med å komme seg igjennom en av mine vanlige økter, sier han til Seoghør.no.

Elander legger til at mange i modellbransjen ikke prioriterer trening, med unntak av Victoria Secrets undertøysmodeller som trener ekstremt mye før de entrer catwalken.

MÅTTE TRENE: Jentene måtte gjennom en hard økt med styrke og kondisjon sammen med Hollywood-trener Cornelis Elander.  Foto: TV 3
MÅTTE TRENE: Jentene måtte gjennom en hard økt med styrke og kondisjon sammen med Hollywood-trener Cornelis Elander. Foto: TV 3 Vis mer


 
- Det er også interessant å se at så mange i modellbransjen nok ikke ser på trening, og det å faktisk holde seg i fysisk god form, som så viktig. Mange av nybegynnerne tror nok at det bare er nok å være tynn. Skal de klare seg i denne bransjen vil de imidlertid oppdage at dette ikke holder i lengden - noe TV3 tok grep om å vise dem denne sesongen.

Se «Top Model» mandag kl. 20.30 på TV3

LES OGSÅ: - De er tøffere mot jentene i år

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer