FORANDRING: Margaret Berger fortalte tidligere i år at kroppen hennes, naturlig nok, har gjennomgått en forandring siden vi ble kjent med henne under «Idol» i 2004. Hun har fått mye skryt for den sexy, hvite kreasjonen hun brukte på scenen under Mel Foto: TV2 / Andreas Fadum
FORANDRING: Margaret Berger fortalte tidligere i år at kroppen hennes, naturlig nok, har gjennomgått en forandring siden vi ble kjent med henne under «Idol» i 2004. Hun har fått mye skryt for den sexy, hvite kreasjonen hun brukte på scenen under Mel Foto: TV2 / Andreas FadumVis mer

- Mange syntes jeg var sexy

Men blir det den åletrange kjolen under MGP-finalen i Malmø?

SEOGHØR.NO: Margaret Berger (27) stakk som kjent av med seieren under norske Melodi Grand Prix tidligere i måneden, med låten «I feed you my love».

Men det var ikke bare låten og stemmen hennes som fikk oppmerksomhet - også hennes åletrange, kritthvite kjole, med dyp utringning og futoristiske preg.

Til VG forteller hun at kjolen, som hun selv var med på å designe sammen med NRKs kostymedesigner Oddfrid Ropstad, har gitt henne mange komplimenter:

- Jeg har fått mye tilbakemeldinger fra andre som syntes jeg var sexy. Nå har jo jeg fylt 27, og da synes jeg det er helt greit å være litt «dame». Så jeg kan vel si at jeg følte meg sexy i den hvite kjolen.

Men hun legger til at hun ikke nødvendigsvis kommer til å stille i samme kjole under finalen 18. mai:

- Jeg kommer nok til å gå for et likt uttrykk, men om det blir akkurat samme kjolen vet jeg ikke. Det får bli et mysterium frem til finaledagen, sier hun videre til avisen.

Til Seoghør.no har Margaret tidligere fortalt at kroppen hennes naturlig nok har gjennomgått en forandring siden vi først ble kjent med henne under «Idol» i 2004.
 
- Jeg har litt mer kurver nå enn da jeg var 18. Plutselig hadde jeg fått en damekropp. Da måtte jeg kle meg litt annerledes. Nå prøver jeg å ta sexy av og på, og ikke være sexy hele tiden.