– Mange spør om vi skal gifte oss

«Idol»-deltager Sverre Eide synes det er stor stas med frierbrev på sosiale medier.

SEOGHØR.NO:  Når Se og Hør i sommer er ute på veien for å spre glede på campingplasser og bytorg rundt om i landet, er det med et sprudlende program på lasteplanet. Et av trekkplastrene på årets sommerturné er singel-aktuelle Sverre Eide.

19-åringen fra Ålesund har gått fra en sjetteplass i årets «Idol»-sesong til Se og Hørs turnerende jubileumsscene, og det til full jubel fra ungjentene.
 
Hver dag følger tusenvis av nordmenn ham på sosiale medier, og det er ikke rent sjelden det tikker inn kommentarer til sunnmøringen av ymse slag.
 
– Det er mange som spør om jeg vil gifte meg med dem. Selv om det bare er tull, så er det alltid gøy, blunker storsjarmøren til Se og Hør.
 
– Hva er den rareste kommentaren du har fått? 

– Det var en som fortalte masse om seg selv. Om hvor hygienisk hun var, at hun brukte tanntråd og var flink på kjøkkenet. Det var litt merkelig, men veldig morsomt, ler han.
 
Sverre er ikke fremmed for å takke ja til en date-invitasjon via Instagram eller Facebook.

 
– Hvis personen virker hyggelig og sjarmerende, så kanskje.
 
Når Sverre ikke står på scenen med gitaren sin, er han fullt opptatt med å signere alt fra vannflasker til diverse kroppsdeler. Ungjentene svermer rundt ham og faller som fluer.
 
– En gang ble jeg bedt om å skrive navnet mitt på rumpa til ei jente.
 
- Men det var utenpå russebuksa altså, skyter en latterlig Sverre inn.
 
– Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
 
– Jeg er et ordensmenneske, etter å ha vokst opp med en mor som er veldig ryddig. Akkurat nå bor jeg hos søsteren min på Frogner i Oslo, og der er det ikke alltid samme standard, sier han lattermildt. 
 
Til høsten flytter han inn i egen leilighet i hovedstaden for å satse på musikken. Men først skal han sjarmere flere publikum med sitt brede smil og sin store stemme sammen med Se og Hør rundt om i landet.
 
– Jeg reiste mye rundt på campingplasser sammen med familien min da jeg var liten, så dette er nostalgisk og veldig moro!
 
Se mer i videoen øverst i saken, og skaff deg en oversikt over hvilke steder Se og Hørs jubileumsturné besøker her.
 
LES OGSÅ: – Vi var stormforelsket