Sophie Elise Isachsen:

- Mange slag i magen

Forteller ærlig om tiden etter «skandalebildet».

ÆRLIG: Sophie Elise Isachsen innrømmer at hun av og til tenker på å gi seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Sophie Elise Isachsen innrømmer at hun av og til tenker på å gi seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sophie Elise Isachsen (29) har vært et kjent ansikt siden hun opprettet bloggen i 2011. Siden den gang har hun også markert seg som forfatter, TV-profil, artist og gründer. Blant alt dette har det også vært en skandale eller to. Isachsen er dermed en person de fleste i Norge vet hvem er, og kanskje har en eller annen mening om.

Mandag er hun gjest i Emilie Voe Nereng (27) og Michael Hanssons (33) podkast «Hvem er jeg?», hvor de har fått lytterne til å beskrive den aktuelle gjestene.

BILDET MED POSEN: I et klipp fra «Girls of Oslo» snakker Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland om bildet. Video: Prime Video Vis mer

Blant ordene i Isachsens ordsky var «drama» og «oppmerksomhetssyk», noe som etter hvert førte samtalen inn på 29-åringens seneste skandale og hvordan hun takler slike situasjoner.

I fjor vinter delte nemlig Isachsen et bilde av seg selv og Nora Haukland (26), hvor sistnevnte holdt en pose med hvitt pulver.

I podkasten spør Hansson om en slik hendelse, og det kjøret som fulgte i etterkant, gjør at hun får lyst til å bare bli liggende i fosterstilling - noe influenseren forteller at ikke er et alternativ for henne.

- Jeg måtte bare håndtere det «behind the scenes» på en måte, på grunn av jobb. Når det hadde gått noen måneder, og jeg ble gravid, da gikk jeg i fosterstilling, fordi mange brukte den bildesaken for å snakke om hvordan jeg skulle bli som mor. Og da kunne jeg bli veldig lei meg. Men samtidig er jeg veldig flink til å være i situasjonen og tenke «ok, nå må jeg bare håndtere dette», fordi jeg skjønner hva som står på spill.

MÅ FORTELLE: I den siste episoden av «Girls of Oslo» tar Isabel Raad bladet fra munnen, og forteller Sophie Elise om daten med eksen hennes. Video: Rød Løper/ Prime Video Vis mer

Hun innrømmer likevel at da det sto på som verst så kjente hun det fysisk på kroppen.

- Under perioden med det bildet så sjekket jeg ikke nettavisene, fordi jeg ville ikke se det i det hele tatt. Da måtte jeg hver morgen trekke pusten og bare tenke «here we go», fordi jeg visste det ville bli mange slag i magen.

Nevnte situasjon er ikke den første mediestormen Isachsen har stått igjennom sin karriere. Overskriftene og kontroversene har vært mange, og har omhandlet alt fra pillemisbruk til kondombruk, nakenhet og utroskap.

Influenserkollega Nereng forteller i episoden at hun selv synes det kan være vanskelig med mye oppmerksomhet rettet mot seg selv, spesielt hvis den er negativ. Hun spør derfor gjesten om hun noen gang har tenkt at det ikke er verdt det, og om hun har vurdert å gi seg.

KRANGEL: Unni Askeland og Bjørg Thorhallsdottir ryker i tottene på hverandre under søndagens episode av «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Det har jeg gjort flere ganger, og da har jeg tenkt at jeg bare skulle hatt en større sparekonto, for da hadde jeg gjort det.; en man må holde det gående. Min buffer forsvant i fjor, så da starter jeg på scratch igjen. Jeg føler ofte det ikke er verdt det, men det er også mange fine ting, og de får jeg kjenne på når jeg gjør det jeg er god på - som for min del er å skrive, understreker 29-åringen.

LES OGSÅ: - Vi er kjærester