- Mange opplever meg som enkel

Men Hanne Krogh nekter for at hun er så blond som mange tror.

HAR BEIN I NESA: - Det er lett å forveksle vennlighet med veikhet, sier Hanne Krogh. Her med ektemannen Trygve Sundbø. Foto: NTB scanpix
HAR BEIN I NESA: - Det er lett å forveksle vennlighet med veikhet, sier Hanne Krogh. Her med ektemannen Trygve Sundbø. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Hanne Krogh (57) har valgt å vie 2013 til å hylle kvinnen.

Denne uka kommer hun med albumet «Ikke gi deg, jente»; en musikalsk hyllest til de modige damene som gikk foran, rev murer og brøytet vei, og til jentene som kommer etter oss.

I et intervju med Dagbladet forteller hun om platas budskap, og sier at hun håper at det ikke vil bli borte i hennes blide smil og blonde lugg.

- Mange opplever meg som enkel. Det er ikke noe jeg føler, det er en sannhet. Men at jeg synger «La det swinge», betyr ikke at jeg ikke har lest Dostojevskij. Det er lett å forveksle vennlighet med veikhet. Og de som kjenner meg godt, vet at jeg egentlig ikke er så blond heller, sier hun til avisa.

Selv om Krogh har levd et langt liv i rampelyset, føler hun nemlig likevel ikke at hun viser sitt sanne ansikt i media.

- Det er faktisk litt morsomt hvor mye folk vet om meg, og hvor lite man likevel kjenner meg.



LES OGSÅ: Rystet av farens fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer