- Mange koste seg da jeg ikke fikk orgasmefødsel

Folk ble voldsomt provosert av Johanna Grønnebergs fødselkommentar.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor uttalte en høygravid Johanna Grønneberg Mesa (33) at hun håpet å få orgasmefødsel når hennes første barn kom til verden.

- Orgasmefødsel synes jeg er spennende. Da får du orgasme når du føder fordi det er så vakkert og deilig å føde, sa hun til Seoghør.no den gangen.

Mesas svangerskap ble behørlig dekket i TV-serien «Johanna: Prosjekt Baby» der programlederen undersøkte ulike fødselsteknikker og seerne ble godt kjent med den frittalende TV-profilen mens hun forberedte seg på morsrollen.

NORMAL FØDSEL: I oktober i fjor ble Johanna Grønneberg Mesa mor til Savannah. Datteren kom til verden gjennom en naturlig fødsel. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
NORMAL FØDSEL: I oktober i fjor ble Johanna Grønneberg Mesa mor til Savannah. Datteren kom til verden gjennom en naturlig fødsel. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

Men det ble altså ingen orgasme da lille Savannah kom til verden. Det ble vanlig fødsel, med vanlige smerter og Johanna følte mange frydet seg litt ekstra over at det ble en smertefull fødsel.

- Nå fikk jeg ikke orgasmefødsel og det tror jeg folk koste seg veldig over. Når du har stått på den røde løperen og glist og tulla med orgasmefødsel, så gosser folk seg skikkelig når du har det vondt i et par timer. Det fortjente jeg.

Grønneberg fikk stor respons på sine uttalelser og skjønner at andre mødre reagerte på orgasmesitatet.

- Jeg tror det provoserte mange da jeg sa «orgasmefødsel det kan man ha». Det er drit-irriterende for en som har ligget i 36 timer og hatt smertehelvete. Men det jeg prøvde å si er at noen har hatt det. Og jeg er veldig optimistisk av meg og når noen har hatt det, da kan jeg ha det.

Hun blir ofte stoppet på gaten av kvinner som vil dele sine fødselserfaringer.

- Jeg kan ikke stå i køen på matbutikken uten at noen prikker meg på skulderen og vil fortelle meg om deres fødsel. Jeg kan ikke lenger gå på gaten uten at noen smiler til meg eller ler litt. Jeg vet jo godt hva de ler av, de har trolig sett og hørt skrikene mine fra fødselen på TV.

ORGASMEFØDSEL: TV-profilen krysset fingrene for orgasmefødsel før Savannah kom til verden.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
ORGASMEFØDSEL: TV-profilen krysset fingrene for orgasmefødsel før Savannah kom til verden. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

I november er Mesa igjen TV-aktuell med en serie om morsrollen på TLC. Der er selvsagt lille Savannah og ektemannen Vince også med. Denne gangen er det tiden etter fødselen som dokumenteres og som vanlig har ettbarnsmoren noen spreke uttalelser som vekker oppsikt.

- Tiden etter at jeg fikk barn har vært grusom og slitsom! Jeg tror absolutt jeg gikk inn i sjokk. Nå som jeg har fått hodet over vannet kan jeg si at jo, det har vært fint, men det er løgn. Jeg har skrevet en bok om hvor fælt det var og laget en TV-serie om hvor vanskelig det var.

LES OGSÅ: - Jeg satt naken i sofaen og gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer