Adrian Sellevoll fra «Ex on the Beach»

- Mange kommer til å tro at den handler om Melina

Adrian Sellevolls nye låt «Ha meg» inneholder derimot et lite stikk til eksen.

HOPPER I DET: Adrian Sellevoll ble en populær skikkelse etter å ha deltatt i «Ex on the Beach». Nå håper han at musikken hans får like mye oppmerksomhet. I dag er han aktuell med den nye singelen «Ha meg». Foto: Andreas Fadum
HOPPER I DET: Adrian Sellevoll ble en populær skikkelse etter å ha deltatt i «Ex on the Beach». Nå håper han at musikken hans får like mye oppmerksomhet. I dag er han aktuell med den nye singelen «Ha meg». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Bergenseren Adrian Sellevoll (20) var den yngste av deltakerne i den første sesongen av «Ex on the Beach». Han er også en av deltakerne som har kommet best ut av hele opplevelsen. Med flere store modelloppdrag, tusenvis av følgere i sosiale medier og med en spirende musikkarriere, er han klar for å erobre Norge.

Han har drevet med musikk siden han var 16 år gammel, et poeng han gjennomgående understreker når Se og Hør ringer for å snakke om hans nyeste singel - «Ha meg». Han er på langt nær den første av deltakerne fra realityserien han var med i som gir ut musikk, men han mener selv å være den desidert beste av dem.

EKSER: «Ex on the Beach»-deltager Adrian Sellevoll ofret ikke et blikk på eksen Melina Johnsen på avslutningsfesten til skandale-programmet. Video: Ørjan Ryland Vis mer

- Det er noe mer arbeidsinnsats i det her enn hva andre har lagt inn. Og da snakker jeg ganske forsiktig, sier han.

Avkrefter spekulasjonene

Låten, som ble tilgjengelig på strømmetjenester natt til fredag, handler om en av Adrians ekskjærester. Sjansen er derfor stor for at vi brått kunne sett henne på stranden i Mauritius, der hele konseptet er at man skal komme i kontakt med sine tidligere partnere.

Etter innspillingen havnet han som kjent i et forhold med deltaker Melina Johnsen (22), men det skulle bare vare i litt over et halvt år. De to er ikke på talefot i dag, og har begge uttalt seg om at det er dårlig stemning.

Enkelte vil kanskje derfor tro at «Ha meg» handler om nettopp Melina, men 20-åringen kan forsikre om at det ikke er tilfellet.

- Mange kommer til å tro at den handler om Melina, men den gjør det ikke. Den handler om en eks som jeg holdt på med før, og som jeg trodde jeg aldri skulle ha kontakt med igjen, forteller han, og fortsetter:

- Vi har derimot fortsatt kontakt fortsatt, og hun har fått høre låten. Hun likte den, og det er jo fint. Mange av årets deltakere har sluppet låter som andre har skrevet for dem, i håp om å bli store artister, men dette er noe jeg har skrevet selv. Jeg har drevet med musikk i fire år, det er noe helt annet enn det de andre gjør. Det er en annen «fuckings» liga, ler han.

BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen endte opp med å gå fra hverandre etter noen måneder som kjærester. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen endte opp med å gå fra hverandre etter noen måneder som kjærester. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Han kan derimot avsløre at det er noen linjer i låten dedisert til hans svært offentlige ekskjæreste. «Jeg er bedre enn deg. Jeg har det ikke bra med deg», rapper han blant annet.

- De linjene dukket bare opp i hodet mitt mens jeg skrev, og jeg prøvde å få det til å passe i låten. Jeg kommer aldri til å glemme Melina, for vi var jo sammen lenge. Det er kanskje litt dårlig stemning mellom oss nå, og vi er ferdig med hverandre, men vi hadde noe en gang, og det må man ikke glemme, sier artisten.

Planen fremover er å gi ut enda flere låter. Han har flere, ferdige prosjekter liggende, som han lover å krydre med utover høsten. Målet er å kunne være uavhengig, uten et stort plateselskap i ryggen.

- «Ex on the Beach» var et springbrett for meg. Mange tror musikken kommer som en konsekvens av deltakelsen, men det handler jo bare om at musikken jeg har drevet med i alle år nå faktisk kan få oppmerksomhet, forklarer han.

Andre vil også ha en bit av kaka, om vi skal tro 20-åringen.

- Det var en 12-åring som sendte meg noen videoer her om dagen av seg selv som rappet. Han ba om at jeg skulle «signe» ham. Det er helt sykt. Han var ikke bra nok dessverre, men det sier litt om mitt musikalske rykte, sier han ubeskjedent.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Modelldrøm

Det er ikke bare musikk som holder ham varm i rampelyset. Allerede før programmet begynte å rulle over skjermen, fikk Adrian sparken fra sitt norske modellbyrå. De mente at hans kontrakt hos dem ikke var forenelig med en deltakelse i programmet.

Noe langvarig sorg ble det imidlertid ikke for bergenseren.

- Det er det beste som har «fuckings» skjedd meg. Jeg fikk en ny kontrakt, og har hatt masse oppdrag siden. Livet er virkelig flott for tiden. Jeg reiser mellom Milano, Oslo, Bergen og diverse andre byer, og får utfordret meg selv, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

STOLT: Adrian Sellevoll var blant modellene som gikk for Armani nå i høst. Foto: NTB scanpix
STOLT: Adrian Sellevoll var blant modellene som gikk for Armani nå i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det karrieremessige høydepunktet kan sies å være da han gikk for Emporio Armani under moteuka i Milano. Hans pene ytre og seriøse musikkprosjekt er derimot ikke det eneste beinet han har å stå på.

- Jeg skal også få laget opp noen russelåter snart, men det får jeg ta når jeg får tid. Det har vært mye greier nå, så jeg er egentlig jævlig sliten for tiden, sa han.

Sellevoll har vært artist i flere år allerede, men legger ikke skjul på at oppholdet på Mauritius har sørget for at han kan nå ut til et større publikum. Det handler også delvis om at han, ifølge seg selv, utelukkende gjorde en god figur i serien.

- Jeg har ikke vært et «kuktryne» som enkelte andre var. Jeg viste bare kjærlighet, og har ikke fått noe hat i ettertid. Daglig får jeg kanskje 100 telefoner fra fans som ønsker å prate med meg, og det synes jeg bare er hyggelig. Jeg er jævlig jovial, og blir ofte sittende og prate med dem som ringer. Da jeg var i Haugesund i helgen, hadde jeg et helt fotballag på hotellrommet mitt. Jeg elsker mennesker, forklarte han.

LES OGSÅ: - Han forsto ikke at han skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer