- Mange kommer til å bli skuffet over meg etter dette

Odd Johan er forberedt på telefonstorm etter den dramatiske «71 grader nord»-exiten.

RØK UT: Odd Johan Dalberg legger ikke skjul på at han ble svært skuffet etter at han mandag røk ut av «71 grader nord». Foto: TVNorge
RØK UT: Odd Johan Dalberg legger ikke skjul på at han ble svært skuffet etter at han mandag røk ut av «71 grader nord». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at laget hans tapte kampen om å gå den lengste avstanden på åtte timer i Birken-lann, var det til slutt Odd Johan Dalberg som måtte TVNorge-serien «71 grader nord» mandag.

Til Seher.no avslører Odd Johan at nyheten om tapet kom som et sjokk på hele laget.

- Vi regnet Astrid (Sissel Daae, red.anm) som et så svakt kort for det andre laget at de ikke ville klare å gå like langt som oss på så lang tid.

- Da vi fikk vite at det var jevnt, ble vi selvfølgelig mer usikre, men nyheten kom fortsatt som en overraskelse. Jeg var veldig skuffet da jeg fikk vite resultatet.

Labyrint-bommert

Enda større ble skuffelsen da laget måtte løpe gjennom en labyrint på tid, for å avgjøre hvilke to deltagere som skulle kjempe om å unngå hjemsendelse.

Etter at alle hadde løpt stod Odd Johan igjen sammen med lagkameraten Lars Amund Hermansen, som gjorde kort prosess med 46-åringen i en ren styrke duell.

- Det var ikke så mye annet jeg kunne gjort i duellen. Eksplosiv styrke er nok ikke min ting, i tillegg til at jeg er blitt 46 år. Men jeg synes jeg ga ham bra kamp. Det var labyrinten som ble min bane.

- Jeg var ganske enkelt for dårlig til å komme meg igjennom den. Jeg burde nok prøve meg på flere av labyrintoppgavene i Donald-bladene, sier han til Seher.no.

Venter telefonstorm

Odd Johan - som har fulgt med på alle sesongene av «71 grader nord» og har søkt fire ganger før han ble plukket ut, legger ikke skjul på at mange av vennene hans vil bli skuffet når de får vite at han er ute av serien.

- Mange kommer til å bli skuffet over meg etter dette, og det kommer nok mange telefoner i kveld. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg gjerne skulle vært med helt til Nordkapp.

- Ved å ryke ut så tidlig fikk jeg egentlig bare pirret opplevelseslysten. Jeg hadde blitt med igjen uten å nøle. Eller hvis det er noen andre som skal ut på ekspedisjon, så blir jeg gjerne med på det også, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «71 grader nord»-deltager havnet i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer