- Mange i familien min har kreft

Derfor ville Olivia Munn samle inn penger på veldedighetsfest. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med Olivia Munn 5.15 inn i sendingen.

SEOGHØR.NO: Kjendisene koste seg sammen på The Pink Party for å samle inn penger til kreftforskning. 

Frustrerte Fruer-stjernen Marcia Cross, Michelle Pfeiffer, Leslie Mann og Olivia Munn var alle tilstede for å rette søkelyset mot en viktig sak, som berørte mange personlig. 

- Mange i familien min har kreft og særlig kvinnene blir hardt. Dette er spesielt fokusert på kvinner og det er veldig viktig at de får den informasjonen de trenger. Med riktig informasjon kan vi kanskje forhindre kreft og få behandling når man trenger det, sier Munn til Elle. 

Se gjestene på The Pink Party etter 5:14 i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken

Gjestene kunne by på vesker og smykker som ble auksjonert bort, og designere som Barabara Bui, Chloé, Stella McCartney og Valentino viste frem sine kolleksjoner. 

Festen foregikk i en tom hangar på flyplassen i Santa Monica, som for anledningen var forandret til et glamorøst rosa festlokale. 

Også kveldens vertinne Michelle Pfeiffer har blitt berørt av kreft. 

- Jeg har hatt kreft nær meg. Det jeg liker med dette arrangementet er at det er som en fest, men mest av alt handler det om veldedighet. 

Se innslaget med Olivia Munn 5.15 inn i sendingen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg river ut øyevippene mine   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer