- Mange har mye større problemer enn meg

Katie Holmes prøver å holde motet oppe etter skilsmissen fra Tom Cruise. Nå snakker hun endelig etter bruddet.

NY START: Katie Holmes velger å fokusere på karrieren som skuespiller og designer etter bruddet fra Tom Cruise. I forrige uke var hun på Style Awards i New York.  Foto: All Over Press
NY START: Katie Holmes velger å fokusere på karrieren som skuespiller og designer etter bruddet fra Tom Cruise. I forrige uke var hun på Style Awards i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble skilsmissen mellom Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33) gjennomført i ekspressfart etter parets berømte brudd tidligere i år.

Tom og Katie klarte endelig å legge alle konfliktene bak seg. Katie har fått full omsorgsrett for datteren Suri (6), men Tom kan besøke henne når han vil.

«Top Gun»-stjernen har tidligere snakket om de vonde følelsene etter bruddet, mens Katie har vært taus. Nå har hun derimot gitt et sjeldent intervju til magasinet Woman's Wear Daily.

- Det er mange mennesker som har mye større problemer enn meg og er mindre heldig stilt, sier hun til bladet.

Pressen har nærmest jaget eks-paret etter skilsmissen, men Holmes er ikke bitter. 

- Jeg har mange følelser om pressen, men jeg prøver å se alt i perspektiv.  

Den søte ettbarnsmoren forteller også at hun prøver å tenke positivt og utrette noe nytt hver dag. 

- Det er ofte mennesker som aldri forsøker som er nei-personer.  
 
Cruise skal ikke ha oppmuntret sin kone til å arbeide, men nå som forholdet er over har Katie mange jern i ilden. Hun har designet en kolleksjon med barneklær, spiller alenemor i en ny film, hun er det nye ansiktet til make up-merket Bobby Brown, og spiller i det nye Broadway-stykket «Dead Accounts».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kirken kontrollerer Cruises kjærlighetsliv 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer