Bianca Ingrosso:

- Mange gutter er kjempedårlige

Den svenske influenceren sparer ikke på kruttet når hun åpner om eget sexliv.

ÆRLIG: Bianca Ingrosso har opp gjennom åra blitt kjent for sin ærlighet rundt privatlivet, og kanskje særlig seksualitet. Nå hylles hennes nyeste uttalelser av en norsk kjendissexolog. Foto: Henriette Eilertsen
ÆRLIG: Bianca Ingrosso har opp gjennom åra blitt kjent for sin ærlighet rundt privatlivet, og kanskje særlig seksualitet. Nå hylles hennes nyeste uttalelser av en norsk kjendissexolog. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Opp gjennom åra har Bianca Ingrosso (25) rukket å stikke seg ut som en svært frittalende influenser, noe som muligens er grunnen til at hun i dag er en av Sveriges største sådan. Det finnes tvilsomt temaer hun skyr, noe hun har bevist med svært ærlige uttalelser om sex, familie, kjærlighetsliv og økonomi.

Likevel hender det fortsatt at hun tidvis klarer å overraske med det hun forteller, noe hun rundet av forrige uke med å gjøre. Ingrosso er populær på YouTube, og har ofte såkalte spørsmålsrunder med fansen.

Intet spørsmål er for drøyt for 25-åringen, som i denne ukas video benyttet anledningen til å snakke om sin egen erfaring med gutter som har vært «dårlige i senga».

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ingen snill måte

- Det finnes kjempemange gutter som er dårlige i senga, sier hun i videoen, og mener at det at hun har fått så mange spørsmål om nettopp det beviser at hun har rett.

Expressen er blant mediene som har omtalt den pussige videoen. I den opptrer Ingrosso sammen med av-og-på-kjæresten Phillipe Cohen, som hun tidvis har vært sammen med de siste åra. Det var et spørsmål om hvor ofte paret har sex som satte i gang den svenske influencerens tirade om det motsatte kjønns mangler under dyna.

AV OG PÅ: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært av og på i flere runder, men er nå sammen igjen. Nå snakker de åpent om sexlivet. Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært av og på i flere runder, men er nå sammen igjen. Nå snakker de åpent om sexlivet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ingrosso røper at det varierer hvor ofte paret har samleie, og at det kan være både hver dag i uka og ingen dager i ei uke. Hva skulle 25-åringen derimot gjort om hun var misfornøyd med partnerens innsats? Det spørsmålet hevder hun å ha fått såpass mange ganger at hun altså bestemte seg for å svare på det nå.

- Det finnes vel ingen snill måte å si fra på, sier hun, før kjæresten skyter inn at man kanskje heller burde gi konstruktiv kritikk.

Det har hun gode eksempler på hvordan man kan gjøre.

- Akkurat, man får heller si noe som at: «Jeg liker når du gjør dette, eller jeg hadde likt om du tok meg her eller om du tok meg der». Kanskje man burde hoppe over å si at noen er dårlig i senga, forteller hun i videoen.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Ømfintlig tema

Selv om uttalelsene kan bli sett på som harde, møter de heder blant fansen. I kommentarfeltet på YouTube applauderer flere Ingrossos åpenhet. Her hjemme i Norge høster hun også ros. Sexolog og blogger Iselin Guttormsen har fått med seg saken, og mener at vi trenger mer av det Ingrosso byr på her - åpenhet om seksualitet.

HYLLER: «Bloggerne»-profil Iselin Guttormsen, som også er sexolog, hyller Ingrossos åpenhet. Foto: Espen Solli / TV 2
HYLLER: «Bloggerne»-profil Iselin Guttormsen, som også er sexolog, hyller Ingrossos åpenhet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Det er et ømfintlig tema, og selvfølgelig finnes det mange menn der ute som ikke aner hva de driver med. Hun har helt rett. Men det handler nok bare om at de ikke kjenner partnerne sine godt nok. Vi kvinner er kompliserte skapninger, I hvert fall seksuelt, sier Guttormsen.

At det kan være vanskelig å si fra til en partner om hva som er feil, og hvordan man eventuelt skal løse det, skjønner hun at kan være vanskelig. Guttormsen mener dessuten at grunnen er mangefasettert.

- Vi sexologer snakker ofte om «orgasmegapet», som handler om at heterofile menn under samleie mye oftere får orgasme enn kvinner. Det handler om flere ting, blant annet at kvinner trenger lengre tid på å bli kåte, at bare et fåtall får vaginale orgasmer og at vårt underliv generelt sett er mer komplisert, sier hun, og fortsetter:

- Hva som fungerer for kvinner kan også variere fra gang til gang, mens menn ofte følger samme oppskrift. Det skal også nevnes at man må slutte å se på orgasme som det endelige målet. Sexen kan være helt komplett også uten å komme, mener hun.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Et annet element Guttormsen peker på, er at alle kvinner kanskje ikke vet hva de liker selv engang. For mens onani ofte er en del av populærkultur for menn, og gjerne prates om fra tidlig alder, har det ikke vært sånn for kvinner.

- Det er fortsatt tabulagt. Kvinner skammer seg over å onanere, og vet ikke hvordan de skal tilfredsstille seg selv. Da er det vanskelig å komme med tips om hvordan en partner skal gjøre det, mener hun.

Et konkret tips fra sexologen er at partnere kan legge seg ved siden av hverandre i senga, nakne, mens de tilfredsstiller seg selv. Dermed kan partneren din følge med på hva du gjør og liker, og kanskje plukke opp noen tips derfra.

- Man må I hvert fall ha en åpen dialog, og det er verdt å hylle at Ingrosso her velger å være åpen om noe som det av mange holdes tyst om. Vi trenger mer av det, konkluderer hun.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Null samarbeid fra deres side

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer