Bianca Ingrosso:

- Mange gutter er kjempedårlige

Den svenske influenceren sparer ikke på kruttet når hun åpner om eget sexliv.

ÆRLIG: Bianca Ingrosso har opp gjennom åra blitt kjent for sin ærlighet rundt privatlivet, og kanskje særlig seksualitet. Nå hylles hennes nyeste uttalelser av en norsk kjendissexolog. Foto: Henriette Eilertsen
ÆRLIG: Bianca Ingrosso har opp gjennom åra blitt kjent for sin ærlighet rundt privatlivet, og kanskje særlig seksualitet. Nå hylles hennes nyeste uttalelser av en norsk kjendissexolog. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Opp gjennom åra har Bianca Ingrosso (25) rukket å stikke seg ut som en svært frittalende influenser, noe som muligens er grunnen til at hun i dag er en av Sveriges største sådan. Det finnes tvilsomt temaer hun skyr, noe hun har bevist med svært ærlige uttalelser om sex, familie, kjærlighetsliv og økonomi.

Likevel hender det fortsatt at hun tidvis klarer å overraske med det hun forteller, noe hun rundet av forrige uke med å gjøre. Ingrosso er populær på YouTube, og har ofte såkalte spørsmålsrunder med fansen.

Intet spørsmål er for drøyt for 25-åringen, som i denne ukas video benyttet anledningen til å snakke om sin egen erfaring med gutter som har vært «dårlige i senga».

- Ingen snill måte

- Det finnes kjempemange gutter som er dårlige i senga, sier hun i videoen, og mener at det at hun har fått så mange spørsmål om nettopp det beviser at hun har rett.

Expressen er blant mediene som har omtalt den pussige videoen. I den opptrer Ingrosso sammen med av-og-på-kjæresten Phillipe Cohen, som hun tidvis har vært sammen med de siste åra. Det var et spørsmål om hvor ofte paret har sex som satte i gang den svenske influencerens tirade om det motsatte kjønns mangler under dyna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer