- Mange går på en reality-smell

Det er en ting den forelskede «Farmen»-deltageren nekter å tenke på helt ennå.

HJEM TIL KARIN: - Det var utrolig gøy å møte henne igjen. Det var jo ikke så veldig lenge vi fikk se hverandre på øya, når jeg kom hjem fikk vi jo sjekket om det lå ekte følelser bak, sier Simon Fjeld Mengaaen til Seher.no. Foto: TV 2
HJEM TIL KARIN: - Det var utrolig gøy å møte henne igjen. Det var jo ikke så veldig lenge vi fikk se hverandre på øya, når jeg kom hjem fikk vi jo sjekket om det lå ekte følelser bak, sier Simon Fjeld Mengaaen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Lørdag forsvant Simon Fjeld Mengaaen (21) hodestups ut av «Farmen» etter å tapt slegge-tvekampen mot Leif Birger Mækinen (53). Til Seher.no innrømmer Mengaaen at han tapte for en bedre motstander.

- Det var helt greit, egentlig, jeg møtte en bedre mann. Dessuten ble jeg litt hemmet av at jeg slå noen av boltene feil vei, slik at de var tregere å slå inn. Men at Leif Birger vant var helt fortjent, sier 21-åringen.

Men alt var ikke negativt ved å ryke ut av «Farmen». Nå fikk nemlig Simon endelig igjen se Karin Jonassen, som han innledet en romanse til tidligere i realityprogrammet.
 
- Det var utrolig gøy å møte henne igjen. Det var jo ikke så veldig lenge vi fikk se hverandre på øya, da jeg kom hjem fikk vi jo sjekket om det lå ekte følelser bak. Jeg må si jeg lengtet etter å komme hjem og ta kontakt med henne igjen, forteller Simon til Seher.no.
 
Første gang de fikk sett hverandre etter programmet, var på flyplassen da de skulle opp for se den store finalen på Hovdegård. Nå har paret vært sammen i syv måneder.

- Jeg tror hun hadde gledet meg til å se meg også, men akkurat det får du nesten spørre henne om. Uansett, alt er bra med oss og mer enn det, smiler han.
 
- Kan det gå mot en forlovelse mellom dere snart, Simon?

- He he, jeg er ikke så veldig høytidlig når det kommer til slike ting. Jeg har sett mange gå på en reality-smell tidligere, så det tar jeg helt rolig, forteller «Farmen»-Simon til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter