- Mange fine og minnerike øyeblikk

Elisabeth Andreassen har opplevd mye morsomt både foran og bak scenen på Chat Noir.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag var en helt spesiell aften for Norges skuespillere. Det ærverdige teateret Chat Noir fylte 100 år og jubileet ble selvsagt feiret i stor stil. De fremste blant norske artister og skuespillere var samlet for å overvære en unik jubileumsforestilling.

På scenen sto mange kjente navn som har satt sitt preg på teatret. Hilde Lyrån feiret seg selv med et glamorøst nummer som «dronningen av Chat Noir», og fikk senere selvskap av resten av Showgirls-kollegaene Marian Aas Hansen, Elisabeth Andreassen og Guri Schanke.

Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen hedret hverandre i en duett, og Toralv Maurstad og Reidun Sæther fikk rungende applaus for sin fremføring av «Cats». 


HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SE OG HØR.NO WEEKEND-TV

- Både foran og bak scenen har folk opplevd fine og minnerike øyeblikk. Høydepunktet var absolutt Toralv Maurstad og Reidun Sæther, mente Elisabeth Andreassen.

Også Tor Erik Gunstrøm har bare gode minner fra teateret.


- Chat Noir har betydd enormt mye for meg, sier Gunstrøm som har stått på teaterscenen 1650 ganger sammen med resten av Dizzie Tunes.

De neste månedene står han på scenen i Fredrikstad, der han spiller i en ny farse.


- Å stå på scenen er veldig greit. Men det er verre når du kommer til hotellet og lurer på hvilke romnummer de andre gutta har, og skjønner at de ikke er der, spøker Gunstrøm.

Advokat Tor Erling Staff er en sjelden mann å se på den røde løperen, men ville ikke gå glipp av Chat Noirs jubileum. 


- Dette er et engangsvidunder. Det er klart jeg skal se jubileumsarrangementet, ellers måtte jeg vært død og gravlagt, mente kjendisadvokaten. 

Blant gjestene i salen var også Fabian Stang, Einar Idland og Rolv Wesenlund.
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft å holde vekten  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer