Shakira:

- Mange er bekymret

Artisten ble nylig sett i ambulanse.

BEKYMRET: Shakira har mottatt flere bekymringsmeldinger den siste tiden. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
BEKYMRET: Shakira har mottatt flere bekymringsmeldinger den siste tiden. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Shakira (45), hvis egentlige navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, bekreftet lørdag at hun og fotballspilleren Gerard Piqué (35) skiller lag. Det meldte spanske Huffington Post.

45-åringen går trolig gjennom en tøff tid om dagen, og på toppen av det hele tok hun til sosiale medier for å opplyse om enda trist nyhet.

- Sett i ambulanse

Samme dag som bruddet ble bekreftet, skrev nemlig «Waka Waka»-sangeren på Twitter at faren hennes, William Mebarak Chadid (90), er innlagt på sykehuset etter et stygt fall.

- Folkens, jeg får mange bekymringsmeldinger om at jeg nylig ble sett i en ambulanse i Barcelona, skrev hun innledningsvis i innlegget.

Siden flere har vært bekymret for hva som kunne ha skjedd, ville hun berolige fansen.

- Jeg ville bare fortelle dere at disse bildene er fra forrige helg (den 28.), da faren min dessverre hadde et stygt fall og jeg fulgte ham i en ambulanse til sykehuset. Nå er han på bedringens vei, la hun til.

Hun la også til et bilde av seg selv som forsiktig kysser faren, hvor man tydelig kan se at han har flere blåmerker i ansiktsregionen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer