Shakira:

- Mange er bekymret

Artisten ble nylig sett i ambulanse.

BEKYMRET: Shakira har mottatt flere bekymringsmeldinger den siste tiden. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
BEKYMRET: Shakira har mottatt flere bekymringsmeldinger den siste tiden. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Shakira (45), hvis egentlige navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, bekreftet lørdag at hun og fotballspilleren Gerard Piqué (35) skiller lag. Det meldte spanske Huffington Post.

45-åringen går trolig gjennom en tøff tid om dagen, og på toppen av det hele tok hun til sosiale medier for å opplyse om enda trist nyhet.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Sett i ambulanse

Samme dag som bruddet ble bekreftet, skrev nemlig «Waka Waka»-sangeren på Twitter at faren hennes, William Mebarak Chadid (90), er innlagt på sykehuset etter et stygt fall.

- Folkens, jeg får mange bekymringsmeldinger om at jeg nylig ble sett i en ambulanse i Barcelona, skrev hun innledningsvis i innlegget.

Siden flere har vært bekymret for hva som kunne ha skjedd, ville hun berolige fansen.

- Jeg ville bare fortelle dere at disse bildene er fra forrige helg (den 28.), da faren min dessverre hadde et stygt fall og jeg fulgte ham i en ambulanse til sykehuset. Nå er han på bedringens vei, la hun til.

Hun la også til et bilde av seg selv som forsiktig kysser faren, hvor man tydelig kan se at han har flere blåmerker i ansiktsregionen.

«TEMPTATION ISLAND»: Etter flere uker fra hverandre i hver sin villa, fikk kjæresteparet en brutal avslutning på programmet. Reporter: Anna Celine Hanisch. Video: TV 2 Play / Anna Celine Hanisch. Vis mer

Skiller lag

Som nevnt har Shakira og Piqué bekreftet at de nå går hver til sitt, etter hele tolv år som kjærester. I løpet av forholdet fikk de barna Milan (9) og Sasha (7) sammen.

Paret har nemlig vært sammen siden 2010 i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor Barcelona-stjerna Piqué ble verdensmester, mens Shakira fremførte den offisielle VM-låten «Waka Waka».

I en uttalelse kommenterte de følgende:

BRUDD: Ekteparet Shakira og fotballproffen Gerard Piqué skiller lag. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
BRUDD: Ekteparet Shakira og fotballproffen Gerard Piqué skiller lag. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer

- Vi kan dessverre bekrefte at vi skiller lag, heter det i en uttalelse fra artistens kommunikasjonsbyrå.

Videre kom det frem i uttalelsen at de samtidig ber om respekt for privatlivets fred. Bekreftelsen kommer to dager etter den spanske avisen El Periódico meldte om bruddet.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer