- Mange blir veldig skremt av meg

Synnøve Skarbø beskrives av venninnen Vanessa Rudjord som «et vandrende maskingevær».

SEOGHØR.NO: I disse dager spilles TV 3s nye reality-serie «Kongen på haugen» inn i Maridalen i Oslo, og en av kjendisene vi får se på skjermen til høsten er TV-profil Synnøve Skarbø (44).

Synnøve, som ofte er å se på rød løper-arrangementer med sine gode venninner Pia Tjelta (37) og Vanessa Rudjord (39), er vant til å snakke med kjendispressen - men til Seoghør.no forteller hun at hun egentlig er den som liker å stille spørsmålene selv.

Ifølge venninnen Vanessa kan hun beskrives som «et vandrende maskingevær»:

- Det er ganske korrekt beskrivelse, om jeg skal si det selv. Det er jo fordi jeg er veldig nysgjerrig, og ikke redd for å spørre om akkurat det jeg lurer på.

- Hvordan reagerer folk når du er så direkte?

- Mange blir veldig skremt, men noen blir så forfjamset at de bare svarer, og det er jo det aller beste, selvfølgelig. Men jeg opplever stadig vekk at folk sier: «Du, vet du hva. Det har ikke du noe med», og da blir jeg veldig flau.

TRIO: Synnøve Skarbø (midten) er ofte å se på tilstelninger med bestevenninnene skuespiller Pia Tjelta (t.v.) og blogger Vanessa Rudjord. Her fra bryllupet til designer Jenny Skavlan i april i fjor. Foto: Henning Jensen
TRIO: Synnøve Skarbø (midten) er ofte å se på tilstelninger med bestevenninnene skuespiller Pia Tjelta (t.v.) og blogger Vanessa Rudjord. Her fra bryllupet til designer Jenny Skavlan i april i fjor. Foto: Henning Jensen Vis mer

Skammer seg over seg selv

Privat liker Skarbø å holde kortene tett til brystet, men det har ikke alltid vært slik. Til Seoghør.no forteller hun videre at hun etter hvert som årene er gått skammer seg over seg selv, og ting hun gjør og sier:

- Da jeg var tenåring var jeg veldig opptatt av å synes mest mulig. Helt skamløs! Etter hvert som årene har gått er det mer sånn at jeg skjemmes av ting jeg sier, måten jeg oppfører meg på. Jeg blir bare flau, og har veldig lav flauhetsterskel.

Reality-programmet «Kongen på haugen» har premiere til høsten.

LES OGSÅ: - Jeg gruer meg litt til bikinisesongen