RØRT: - Jeg ble rørt til tårer, og han fantastiske kjæresten min, var en fryd å gå sammen med, sier Linni Meister. Foto: Birken.no
RØRT: - Jeg ble rørt til tårer, og han fantastiske kjæresten min, var en fryd å gå sammen med, sier Linni Meister. Foto: Birken.noVis mer

- Mange birkebeinere ble sure

Men rennleder angrer ikke på at Linni Meister fikk startnummer...

SEHER.NO:  Glamourmodell Linni Meister (24) ble utfordret av kjæresten Bernhard Berntzen til å gå «Birken», det 54 kilometer lange rennet fra Rena til Lilllehammer, som gikk av stabelen lørdag.

Etter at det ble kjent at Linni Meister hadde fått ordndet seg startnummer til det utsolgte prestisjerennet ble det voldsom oppmerksomhet i mediene. Enkelte mente det var helseskadelig.

- Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så mye oppstyr, og vi har fått en del sure og negative tilbakemeldinger fra birkebeinere som ikke kunne starte fordi det var utsolgt, sier rennleder Rune Bergsodden til Seher.no

Hadde ikke hørt om Linni
Bergsodden sier at at han skjønner at gamle birkentravere blir frustrerte når noen med et kjent navn går foran i køen.

- At enkelte blir sure må vi leve med, men jeg visste faktisk ikke hvem Linni var da jeg ble tipset om at hun og kjæresten hadde veddet om å gå. Jeg synes ideen var god, og derfor fikset vi henne inn, sier han.

Tranportert på scooter
Men det gikk ikke så bra med Linni. Som Seher.no krev tidligere i uken var det stor fare for at Linni kunne bli tatt ut av Birken på grunn av sprerrefristene ved de ulike stasjonene.

Etter 1 time og 49 minutter kom glamourmodellen Linni Meister for egen maskin til første matstasjon på Skramstadsætra. Men til neste tidskontroll ved Kvarstad, etter nær 5 1/2 time, kom hun sittende på en snøscooter. Fra Kvarstad gikk turen videre med buss, ifølge Bergsodden.

- Hun måtte bli transportert tilbake til Lillehammer på grunn av sikkerheten. Faren for at det blir for mørkt til å gå videre er stor, dersom man ikke når Kvarstad i tide, sier han. 

Rørt til tårer
Linni Meister sier at på tross av at hun brøt, har hun hatt en fantastisk opplevelse.

- Da fikk jeg gått 3 mil med bronkitt uten problemer, og jeg storkoste meg på turen, skriver hun på bloggen sin.

- For noen fantastiske mennesker som går dette rennet. Alle heiet og ropte kom igjen Linni, du imponerer, og det var folk som stod på siden med heia Linni kilt osv. Jeg ble rørt til tårer, og han fantastiske kjæresten min, var en fryd å gå sammen med, skriver hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mange tror ikke det er sant