Dette er årets «Love Island»-deltakere:

- Mange av vennene mine vil at jeg skal ha sex på TV

En lege, en blogger og en klesdesigner er blant dem som skal jakte på kjærligheten i «Love Island».

DISSE ER MED PÅ «LOVE ISLAND»: Første sesong av «Love Island Norge» begynner 26. august. Her er elleve av deltakerne. Alt fra gründere, leger og bloggere skal delta i jakten på den store kjærligheten. Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 26. august har TV3 premiere på den første norske utgaven av «Love Island», et datingprogram som gjør enorm suksess i Storbritannia.

Realityprogrammet går ut på at fem kvinner og fem menn samles i en luksuriøs villa. Der skal par dannes, og alle har ett felles mål; nemlig å finne kjærligheten.

Programmet skal sendes syv dager i uken i seks uker, der det underveis vil komme inn nye deltakere som vil utfordre parene. Seerne vil også kunne ha innvirkning på deltakernes skjebne via en app.

Se og Hør har møtt deltakerne i Las Palmas bare dager før de flytter inn i «Love Island»-villaen, og det er en variert gjeng som skal prøve å finne den store kjærligheten.

Under kan du lese mer om dem:

Andrea Sveinsdottir

Alder: 23

Yrke: Blogger og butikkmedarbeider

Fra: Larvik

Om det er en fordel eller ei, er ikke Andrea selv helt sikker på, men hun er i hvert fall erfaren foran kameraene. Likevel tror den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren at hun er på dypt vann når hun nå skal prøve å finne en kjæreste på TV.

- Det skal ikke så mye til for å sjarmere meg. Jeg blir veldig fort sjarmert. Så lenge han er hyggelig, høflig, morsom og har glimt i øyet, så skal det ikke så mye mer til, sier hun til Se og Hør.

Drømmemannen er en gentleman, som er både smart og morsom. Hun håper å bli sjarmert av den klassiske høye og mørke kjekkasen når hun flytter inn i villaen.

KLAR FOR NY UTFORDRING: Andrea Sveinsdottir, som var med i niende sesong av «Paradise Hotel», håper nå å finne kjærligheten på TV. Foto: Marie Røssland
KLAR FOR NY UTFORDRING: Andrea Sveinsdottir, som var med i niende sesong av «Paradise Hotel», håper nå å finne kjærligheten på TV. Foto: Marie Røssland Vis mer

- Jeg håper å møte en fyr som er høy, men ikke altfor høy. Gjerne brunt hår, litt skjegg, pene øyne, snill, morsom, bestemt og selvsikker. Jeg synes det er slitsomt om gutter er for pusete, sier hun, men legger også til at hun liker romantikk.

Hun avviser at hun kommer til å være intim med en eventuell flamme så lenge kameraene er til stede.

- Mange av vennene mine vil at jeg skal ha sex på TV, sikkert fordi de kan le av det. Men jeg tror nok at dersom en gutt ender opp med å like meg, klarer han også å vente til vi er tilbake i Norge, sier hun.

Viktoria Olsen Brakstad

Alder: 26

Yrke: Vippestylist

Fra: Bergen

Bergensjenta har aldri hatt kjæreste, og drømmer derfor om å bli tatt med storm av en sjarmerende og uhøytidelig kjekkas.

Hun elsker menn som ikke er redd for å bli skitne på hendene, og faller som regel for en ekte mannemann.

- Jeg håper at jeg møter en mann med humor som passer perfekt til min humor. Jeg vil helst ha en mann som er litt voksen, men samtidig barnslig, sier hun.

LA STUDIER PÅ VENT: Viktoria Olsen Brakstad, som er utdannet makeupartist, skal prøve å finne kjærligheten i den nye realityserien. Foto: Marie Røssland
LA STUDIER PÅ VENT: Viktoria Olsen Brakstad, som er utdannet makeupartist, skal prøve å finne kjærligheten i den nye realityserien. Foto: Marie Røssland Vis mer

26-åringen la nylig ned skjønnhetssalongen hun drev i Bergen for å flytte til Oslo. Der skulle hun egentlig studere, men valgte heller å hoppe på muligheten da hun fikk tilbud om «Love Island»-deltakelse.

Viktoria liker høye og mørke menn, men til syvende og sist er det personligheten som teller når hun skal finne en hun vil slå seg til ro med.

- Ærlighet er viktig. Det er alltid best å ha kortene på bordet fra starten av, og ikke gå rundt grøten, sier hun.

Portretterer meg selv...🕊

Et innlegg delt av Viktoria Olsen Brakstad (@viktoriaolsenb)

Magnhild Sundland

Alder: 29

Yrke: Motedesigner

Fra: Trondheim

Det er ikke bare det ytre som avslører at Magnhild er en tøff jente. Så fort trønderen åpner munnen, forstår man fort at hun er både selvsikker og målbevisst.

- Jeg er innerst inne en guttejente - i en pen forpakning. Jeg liker å pynte meg, men jeg har nok blitt litt formet av at jeg har vokst opp med to storebrødre, sier hun til Se og Hør.

TØFF DAME: Magnhild Sundland er nok en av sesongens mest treningsglade deltakere. I tillegg designer hun treningklær, noe hun beskriver som drømmejobben. Foto: Marie Røssland
TØFF DAME: Magnhild Sundland er nok en av sesongens mest treningsglade deltakere. I tillegg designer hun treningklær, noe hun beskriver som drømmejobben. Foto: Marie Røssland Vis mer

Magnhild er fra Trondheim, og er for tiden også bosatt der. Tidligere har hun imidlertid bodd i Miami, Paris, London og København.

Hun eier sin egen kleskolleksjon med treningsklær, noe hun beskriver som drømmejobben. Der har hun valgt å kombinere sin store lidenskap med hobbyen sin, nemlig trening.

Den veltrente 29-åringen håper å møte en respektfull mann, som i tillegg har humor og takler en jente med bein i nesa.

- Det er viktig at han er en alfahann, som tar styringen og kan sette meg på plass. Jeg er ganske mye kvinnfolk, så jeg trenger en som kan takle meg, sier hun.

Ellinor Selsø Håkonsen

Alder: 24

Yrke: Assisterende butikksjef og student

Fra: Haugesund

Sprudlende Ellinor beskriver seg selv som en skikkelig kjærestejente, og har tidligere vært i seriøse forhold med samboerskap, hund og katt.

Etter en liten stund som singel, er hun nå klar for å slå seg til ro igjen. Hun er trygghetssøkende, men ønsker altså nå å finne sin utkårede på utradisjonelt vis.

- Jeg vil møte en høy, kjekk fyr som forhåpentligvis er ute etter noe seriøst. Jeg liker litt sånne cheesy-romantiske gutter som overrasker meg, sier Ellinor.

KLAR FOR KJÆRLIGHETEN: Ellinor Selsø Håkonsen elsker å ha kjæreste, og har flere langvarige forhold bak seg. Nå er hun lei av å være singel. Foto: Marie Røssland
KLAR FOR KJÆRLIGHETEN: Ellinor Selsø Håkonsen elsker å ha kjæreste, og har flere langvarige forhold bak seg. Nå er hun lei av å være singel. Foto: Marie Røssland Vis mer

24-åringen foretrekker en ekte gentleman, som er snill og omsorgsfull. Hun setter pris på en mann som åpner dørene for henne, og som kan tilby all den kjærligheten hun synes hun fortjener.

I tillegg bør han være målrettet og moden.

Nice for what ⚡️

Et innlegg delt av E L L I N O R (@ellinorhaakonsen)

Bruna Camargo

Alder: 23

Yrke: Student og jobber som bartender og vekter

Fra: Florø

Bruna flyttet fra Brasil til Norge som sjuåring, og innrømmer at det ikke bare var enkelt å flytte til et nytt land der hun ikke kunne språket.

I dag strutter hun imidlertid av selvsikkerhet, noe hun gjerne viser frem på dansegulvet. Hun elsker å bevege seg, og det er ofte slik hun får oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

- Jeg håper først og fremst å møte en mann som er omsorgsfull, snill, energisk og spontan. Jeg liker menn med blå øyne, sier hun.

ELSKER Å DANSE: Bruna Camargo pleier å sjekke opp gutter på dansegulvet, og smelter fullstendig dersom en gutt kan å bevege seg. Foto: Marie Røssland
ELSKER Å DANSE: Bruna Camargo pleier å sjekke opp gutter på dansegulvet, og smelter fullstendig dersom en gutt kan å bevege seg. Foto: Marie Røssland Vis mer

Bruna er for tiden bosatt i Kristiansand, der hun studerer ernæringsfysiologi. Hun er opptatt av trening, og foretrekker en mann som har en felles interesse.

Hun legger ikke skjul på at hun blir mo i knærne av en mann som også kan bevege dansefoten.

- Jeg pleier ikke å sjekke opp menn. Jeg gir kanskje noen blikk og prøver å kommunisere via dans. Trikset er å få med personen ut på dansegulvet, sier hun.

Marius Gjøstein

Alder: 31

Yrke: Personlig trener

Fra: Værlandet i Sunnfjord

Den svært veltrente 31-åringen vokste opp på Værlandet i Sunnfjord - en liten øy med omkring 200 innbyggere.

I dag bor han i Bergen, og like før han reiste til Las Palmas for å delta i TV3-programmet, sa han opp jobben som treningsinstruktør på Barry's Bootcamp.

Nye utfordringer med kontorjobbing venter, men først skal han prøve å finne en kjæreste i «Love Island»-villaen.

SISTE HÅP: Marius Gjøstein mener selv at han er elendig på dating, og ser på «Love Island» som et siste desperat forsøk på å finne en kjæreste. Foto: Marie Røssland
SISTE HÅP: Marius Gjøstein mener selv at han er elendig på dating, og ser på «Love Island» som et siste desperat forsøk på å finne en kjæreste. Foto: Marie Røssland Vis mer

Det var en kollega som sendte inn søknad på 31-åringens vegne, fordi han var lei av Marius' trauste kjærlighetsliv. Etter en god runde i tenkeboksen takket han omsider ja, og nå håper han å møte en jente han kan være spontan sammen med.

- Jeg liker en jente som er spontan, og er med på å finne på ting. Jeg vil ikke være med en som sier nei til å gjøre ting fordi hun skal på jobb om to timer, liksom. Jeg vil ikke være med en som hele tiden ser problemer i stedet for løsninger, forklarer han og legger til:

- Jeg har vært åpen for å finne kjærligheten veldig lenge, så jeg håper at jeg finner en jeg har god kjemi med. Det hadde ikke vært dumt, det.

Cristian Borge Olsen

Alder: 26

Yrke: Sponsorsjef

Fra: Bergen

Det skal ikke mye til for å få Cristian til å smile, eller å bli betatt av en søt jente. Den sjarmerende bergenseren er både pratsom og energisk, og kan derfor ikke ha en tiltaksløs jente.

- Målet er å finne kjærligheten. Det er jo ikke så mange jenter der inne, så sjansen for å treffe blink er jo ikke så stor. Men jeg håper selvfølgelig på det beste. Jeg håper å finne en jente jeg kan ta med hjem til mamma og pappa, smiler 26-åringen.

SJARMØR: Cristian Borge Olsen er en ekte gladlaks, og håper å sjarmere en søt jente i senk med sitt store smil. Foto: Marie Røssland
SJARMØR: Cristian Borge Olsen er en ekte gladlaks, og håper å sjarmere en søt jente i senk med sitt store smil. Foto: Marie Røssland Vis mer

Han pleier som regel å falle for slanke og lave blondiner med et bredt smil, men enda viktigere er det at hun er snill og lite selvhøytidelig.

Det var en venninne av ham som sendte inn søknad på hans vegne, men da han ble kalt inn til intervju, valgte han å hoppe i det med begge beina.

- Det verste som kan skje under «Love Island» er at jeg blir betatt av en jente og at det skal komme inn en ny gutt som hun heller vil være med. Da kommer jeg til å være han fyren som bare ble forlatt, sier han.

Svømme med delfiner🐠🐬

Et innlegg delt av Cristian Borge Olsen 🌞 (@crisbolsen)

Arwin Rahi

Alder: 32

Yrke: Lege

Fra: Stockholm, men bor i Oslo

Arwin, eller «The Love Doctor», som han selv kaller seg, er født og oppvokst i Stockholm. For omtrent seks år siden fikk han et jobbtilbud i Oslo, og siden har han vært bosatt i hovedstaden. Der jobber han som fastlege, men driver i tillegg med kosmetiske inngrep som for eksempel Botox og fillere.

Han er også den eneste legen i Norge som tilbyr Vampire Breast Lift, som er en behandling der pasientens blod blir injisert i brystene for å fremheve dem.

JOBBER SOM LEGE: Den Oslo-baserte legen Arwin Rahi liker seg aller best når han har en kjæreste å komme hjem til etter en lang og hektisk dag på jobb. Foto: Marie Røssland
JOBBER SOM LEGE: Den Oslo-baserte legen Arwin Rahi liker seg aller best når han har en kjæreste å komme hjem til etter en lang og hektisk dag på jobb. Foto: Marie Røssland Vis mer

Arwin er en vaskeekte romantiker, som drømmer om å finne en jente som han kan skjemme bort.

- Det er viktig med en kvinne med ambisjoner, og som har mål i livet. Det er sikkert mange som sier det, men det er viktig for meg. Jeg liker jenter med et fint smil, som er glad i livet og som ikke er tilbaketrukket, forklarer 32-åringen.

Selv om han lever av å pynte på kvinners utseende, hevder han at han ikke er veldig overflatisk når det gjelder det motsatte kjønn.

- Jeg faller for naturlige jenter. Jeg liker ikke når jenter har gjort for mye med kroppen. Alle gjør det de vil med kroppen sin, men selv faller jeg for naturlige jenter med en sunn kropp. Det er viktig, sier han.

Andreas Kronheim

Alder: 27

Yrke: Automatiker i Nordsjøen

Fra: Bergen

Den 27 år gamle bergenseren ønsker å bytte ut festfylte gutteturer med romantiske reiser med en kjæreste. Han vil gjerne ha en vakker jente han kan skryte av i sosiale medier.

- Det må være en jente som er selvsikker. Jeg liker Instagram-jenter, som liker å legge ut bilder av seg selv. Jeg synes at en kjæreste skal være Instagram-vennlig, da, sier han lattermildt, og legger til:

- Det jeg mener med det er treningsjenter som holder seg bra, har fint hår og et fint ansikt. Hun må gjerne være fotogen.

GLAD I OPPMERKSOMHET: Andreas Kronheim elsker å dele bilder av seg selv i sosiale medier, og det er viktig for ham å finne en jente som har samme interesse. Foto: Marie Røssland
GLAD I OPPMERKSOMHET: Andreas Kronheim elsker å dele bilder av seg selv i sosiale medier, og det er viktig for ham å finne en jente som har samme interesse. Foto: Marie Røssland Vis mer

Det er også viktig at hans fremtidige utkårede er flink bak kamera, for Andreas er ikke akkurat fremmed for å posere. Han beskriver seg selv som en handyman, men innrømmer at han også er noe forfengelig.

Han liker helst når jenter er litt mystiske.

- Det er litt kleint når jenter tar kontakt og sier at de liker deg skikkelig godt. De må ikke være for på, forklarer han.

Amazing Sundays ☀️

Et innlegg delt av ANDREAS KRONHEIM | AK (@andreas_akb)

Morten Dalhaug

Alder: 25

Yrke: Studerer til lektor

Fra: Lindesnes

Morten er både lærervikar og lektorstudent, og det er god grunn til å tro at han er populær hos elevene. Den sprudlende sørlendingen elsker nemlig lek og moro, og har flere ganger deltatt i NM i vannsklie.

At han nå skal delta i det ferske realityprogrammet, er ganske tilfeldig.

- Jeg satt på Tinder, også matchet jeg med en profil der det sto at hun søkte deltakere til et nytt program. Hun oppmuntret meg til å søke, også tenkte jeg bare «jaja, hvorfor ikke», og deretter gikk det seg bare til, forklarer han.

LETER ETTER DRØMMEDAMA: Morten Dalhaug mener at hans sterkeste side er den varme personligheten hans, og han påpeker at han har mye kjærlighet å gi. Foto: Marie Røssland
LETER ETTER DRØMMEDAMA: Morten Dalhaug mener at hans sterkeste side er den varme personligheten hans, og han påpeker at han har mye kjærlighet å gi. Foto: Marie Røssland Vis mer

Han beskriver seg selv som en snill kar, som også trenger en snill kvinne. God kommunikasjon er noe han setter høyt, og han håper å møte en omsorgsfull skjønnhet som kan få han til å le.

- Sporty jenter er mine type jenter. En som ikke tar seg selv så høytidelig, med selvironi og med glimt i øyet. Jeg håper jeg treffer en ekte gladjente, forklarer han.

Martin Reinertsen

Alder: 25

Yrke: Gründer/prosjektleder

Fra: Oslo

Martin er oppvokst på Kjelsås i Oslo, og er en ambisiøs gründer med høye karrieremål. Han er lei av Tinder og lignende sjekkemetoder, og vil derfor ut av komfortsonen når han nå skal prøve å finne den rette på TV.

- Drømmedama er en som er selvstendig, og som vet hva hun vil i livet. Jeg håper å møte en likesinnet, og som er åpen for å prøve nye ting. Folk som melder seg på «Love Island» tror jeg er det, så for meg så kan det bli en perfekt arena å finne kjærligheten på, sier han.

LEI AV TINDER: Martin Reinsertsen så seg lei av Tinder og andre sjekkeapper, og vil nå begi seg ut på en helt ny ufordring i håp om å finne en fremtidig kjæreste. Foto: Marie Røssland
LEI AV TINDER: Martin Reinsertsen så seg lei av Tinder og andre sjekkeapper, og vil nå begi seg ut på en helt ny ufordring i håp om å finne en fremtidig kjæreste. Foto: Marie Røssland Vis mer

Han faller ofte for blåøyde blondiner, og siden han selv er nesten to meter på sokkelesten, har han ikke noe problemer med en høy jente.

- Jeg er ikke den beste på «small talk», og jeg tror heller ikke den beste taktikken er å brette ut alt om seg selv på fem minutter. Så min taktikk blir å bli kjent med jentene steg for steg, og bli kjent med hverandre over tid, sier han.

Kjøpt meg ny shorts da ser du☀️

Et innlegg delt av Martin Reinertsen (@martinreinertsen)

LES OGSÅ: - Surrealistisk å se sitt eget lem på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer