TV-SUKSESS: Eyvind Hellstrøm har ingen planer om å gi seg som oppryddingsekspert på norske restauranter. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TV-SUKSESS: Eyvind Hellstrøm har ingen planer om å gi seg som oppryddingsekspert på norske restauranter. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Mange av dem burde ikke drive restaurant

Men opprdydder Hellstrøm føler seg ikke som noen Supermann.

SEHER.NO: Den tidligere kjøkkensjefen på Bagatelle, Eyvind Hellstrøm, har i to sesonger hatt stor suksess med å hjelpe nederlagsdømte norske restauranter i TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp».

Og da Seher.no torsdag møtte 61-åringen på premieren til programmets tredje sesong, avslørte han at han ikke har noen planer om å gi seg.

- Det er jo ikke bare opp til meg, men jeg vet at det er mye upløyd mark der ute. Det er mange som går inn i restaurantbransjen uten de rette forutsetningene, men med tro og håp om at de skal få det til.

- Mange av dem burde ikke drive restaurant, fordi de blant annet ikke ser fallgruvene, sier han til Seher.no.

I torsdagens episode - som ble belønnet med terningkast 6 av Seher.nos anmelder - fikk seerne være vitne til at Hellstrøm hjalp med å snu situasjonen til den asiatiske restauranten «Nydalen Eat» i Oslo i positiv redning.

Men Hellstrøm prøver å tone ned sin personlige betydning for snuoperasjonene.

- Jeg føler meg ikke som noen Supermann. Selv blir jeg mer og mer ydmyk etterhvert som jeg blir kjent med stadig flere av menneskene vi besøker. Og selv om det av og til kan se håpløst ut, mener jeg at man aldri skal dømme noen nedenom og hjem på forhånd.

Torsdagens episode var ifølge TV3 den best sette sesongstarten av «Hellstrøm rydder opp» i programmets historie, med 312 000 seere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Dette nekter Hellstrøm å spise[obj:media:8873]