- Manageren ba meg redusere puppene

Men Sofia Vergara ville ikke endre «Guds skaperverk»...

YPPIG: TV-stjernen Sofia Vergara viste frem formene sine under utdelingen av Emmy Awards forrige uke. «Modern Family» vant prisen for beste komi-serie, mens Vergaras kjole spjæret bak. Det var altså ikke frontpartiet, som hennes tidligere manager ment Foto: All Over Press
YPPIG: TV-stjernen Sofia Vergara viste frem formene sine under utdelingen av Emmy Awards forrige uke. «Modern Family» vant prisen for beste komi-serie, mens Vergaras kjole spjæret bak. Det var altså ikke frontpartiet, som hennes tidligere manager ment Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (40) er blitt kjent for sine flotte former i tillegg til sitt komiske talent.

Men da hun først flyttet til Hollywood, var ikke dét å ha den imponerende BH-størrelsen 70G en fordel. Vergaras manager mente at hun burde ta en brystreduksjon for å sikre seg flere roller.

- I begynnelsen var det vanskelig, manageren min pleide å si til meg «kanskje du burde få en mer normal størrelse», sier skuespilleren til TV-vertinnen Katie Couric ifølge ContactMusic.

Men moren til den colombianske skjønnheten overbeviste henne om at en operasjon ikke var noe alternativ - noe Sofia sikkert er sjeleglad for i dag. 

- Mamma sa «Gud kommer til å straffe deg, du kan ikke kutte av deg puppene. Det er galskap. Alle kvinner risikerer jo livet sitt for å få pupper». Så da gjorde jeg det ikke, forklarer hun.


Vergara, som opplevde at kjolen spjæret under Emmy Awards søndag, er ikke redd for å vise frem figuren sin i ettersittende antrekk.

- Jeg er veldig stolt av kroppen min og av hvordan jeg ser ut. Jeg ville vært utakknemlig om jeg sa «åh, jeg er så sint fordi folk bare stirrer på meg og ser det pene ansiktet mitt». Jeg takker Gud for dét han har gitt meg og utnytter det til det fulle, understreker hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit tilbake til USA   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer