<strong>SKEPTISK:</strong> Patricia Houston er fortsatt usikker på hendelsene rundt svigerinnen Whitney Houstons død.  Foto: OWN
SKEPTISK: Patricia Houston er fortsatt usikker på hendelsene rundt svigerinnen Whitney Houstons død. Foto: OWN Vis mer

Manager-uttalelse øker drapsmistanken

- Jeg vet ikke hvordan hun kom seg oppi badekaret, sier Patricia Houston.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange rykter og spekulasjoner har svirret på internett og i mediene etter Whitney Houstons tragiske død 11. februar. Sangeren ble funnet livløs i badekaret på sitt hotellrom i Los Angeles, kun timer før hun skulle være med på en Grammy-fest.

Det er ennå usikkert hvordan sangeren døde, men Houston skal ha tatt flere reseptbelagte medisiner samme dag. Men ikke alle tror at stjernens død bare var en tragisk hendelse.

Flere fans spekulerer over årsaken til Houstons død på internett, og kommer med mange sjokkerende påstander. Noen mener det er den mystiske «Illuminatus ordenen» som står bak dødsfallet og andre mener det var mektige mennesker i musikkindustrien som ville ta henne av dage.

I et nytt intervju med Oprah Winfrey avslører Whitneys manager og svigerinne Patricia Houston at hun også er skeptisk til hendelsene rundt dødsfallet.

- Jeg vet ikke hvordan hun havnet i badekaret… jeg vet bare at de måtte dra henne ut, sier Pat under intervjuet ifølge TMZ.


Rettsmedisineren skal, ifølge TMZ, ha mottatt flere samtaler fra folk som hevder å være i slekt med Houston, som sier at de tror Whitney ble myrdet. Rettsmedisineren mener derimot at dødsfallet ikke var mistenkelig. Endelig svar på dødsårsaken er ventet i løpet av kort tid.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker med morens spøkelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer