TROR PÅ MARIT: - Når Morten Andreassen arrangerer kan man regne det som bankers at Marit Larsen kommer. Han har også ellers gode kontakter i bransjen, og gode folkelige artister i sin egen stall, sier Asbjørn Slettemark. Foto: Stella Pictures
TROR PÅ MARIT: - Når Morten Andreassen arrangerer kan man regne det som bankers at Marit Larsen kommer. Han har også ellers gode kontakter i bransjen, og gode folkelige artister i sin egen stall, sier Asbjørn Slettemark. Foto: Stella PicturesVis mer

Manager lager ny festival

- Man kan regne det som bankers at Marit Larsen kommer, sier SAsbjørn Slettemark.

SEHER.NO: Morten Andreassen var en av dem som tjente mest på den gamle Quartfestivalen. Nå skal kronprinsvenn og Marit Larsen-manageren lage sin egen festival i samme by, skriver VG.

Men til forskjell fra Quart, som har få norske navn på plakaten, skal Andreassen satse på et helnorsk program i Ravnedalen i Kristiansand. Andreassen selv er sparsom med opplysninger rundt det planlagte todagersarrangementet, men bekrefter at det er under opprulling.

- Det blir kun norske artister, sier Andreassen, som er medeier i managementselskapet Unit, der artister som Marit Larsen, Lene Marlin og Silje Nergaard alle er tilknyttet.

Musikkekspert og redaktør i bransjebladet Faro Journalen, Asbjørn Slettemark, tror han allerede vet én av artistene som vil dukke opp når festivalen sparkes igang.

- Når Morten Andreassen arrangerer kan man regne det som bankers at Marit Larsen kommer. Han har også ellers gode kontakter i bransjen, og gode folkelige artister i sin egen stall, sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ville ikke snakke om bruddet!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.