- Man vil flagge at man har møtt drømmedama

Men «Jakten»-bonden innrømmer at en romanse kan være vanskelig å skjule.

FOLK STIRRER: - Selv har jeg ligget veldig lavt i terrenget, men det er klart at når man er på Gardemoen i TV 2-regi - da ser man at folk stirrer litt ekstra, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2
FOLK STIRRER: - Selv har jeg ligget veldig lavt i terrenget, men det er klart at når man er på Gardemoen i TV 2-regi - da ser man at folk stirrer litt ekstra, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» nærmer seg et klimaks. Forrige uke flyttet fire jenter inn på de fire bøndenes gårder, og mandag skal hver av dem gjøre hvert sitt valg - igjen. Det valget blir enklere for André Olsens del enn for de tre andre...

Selv om bøndene - på TV - altså har fire friere hver å velge mellom, har de i det virkelige liv gjort sitt endelige valg. Derfor må de også være forsiktige når de beveger seg sammen med en eventuell ny kjæreste når de går på gata eller beveger seg ute av andre årsaker.

- Den første tiden etter at kameraene er slått av, vil man selvsagt flagge for dem rundt at man har møtt drømmedama - hvis det er tilfellet. Samtidig er man jo da i en fin posisjon til å finne ut av om dette fungerer, forteller «Jakten»-bonden André Olsen til Seher.no.

Seher.no har den siste tiden mottatt en rekke tips om gryende kjærlighetsforhold mellom flere av årets «Jakten»-deltagere. André innrømmer også at det i noen tilfeller har vært vanskelig å skjule ting som er ment å skulle være hemmelig en liten stund til.

- Jeg har forsåvidt merket det, ja. Selv har jeg ligget veldig lavt i terrenget, men det er klart at når man er på Gardemoen i TV 2-regi - da ser man at folk stirrer litt ekstra. Og det er stort sett i TV 2-regi at vi samles.

- Har du et ekstra øye til en av de fire kvinnene som nå er igjen på gården din, André?
 
- Jeg sitter igjen med fire flotte jenter, og kan vel si så mye som at jeg er godt fornøyd, sier han hemmelighetsfullt.

- Er du forelsket?

- Det vil jeg ikke kommentere. Men jeg er fornøyd med «Jakten», det har absolutt vært verdt det. Det har vært lærerikt og morsomt, sier André Olsen til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Ikke vant til denne oppmerksomheten