- Man skal ikke få dytta brystene mine opp i ansiktet

Triana Iglesias vil ikke vise puppene på forsiden av blader.

PRINSIPPFAST: - Jeg vil i utgangspunktet ikke være toppløs på et cover. Man skal ikke få dytta brystene mine opp i ansiktet om man ikke har lyst, sier vaktre Triana Iglesias. Foto: Fame Flynet
PRINSIPPFAST: - Jeg vil i utgangspunktet ikke være toppløs på et cover. Man skal ikke få dytta brystene mine opp i ansiktet om man ikke har lyst, sier vaktre Triana Iglesias. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Triana Iglesias (30) er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «Tina & Bettina – The movie». «Paradise Hotel»-programlederen har posert naken flere ganger både i manneblader og for skoprodusenten Reebok, under en ulovlig reklamekampanje i fjor.  

I september-utgaven av mannebladet FHM, stiller hun opp toppløs på forsiden, med en kunstig påført BH, som leseren kan gnikke av.

SE VIDEOEN MED TRIANA SOM ER SETT 100.000 GANGER PÅ SEOGHØR.NO HER

- Jeg vil i utgangspunktet ikke være toppløs på et cover. Man skal ikke få dytta brystene mine opp i ansiktet om man ikke har lyst, sier Triana til FHM.

Selv hevder Triana at hun føler seg penere nå, enn for fem år siden. Hun oppfordrer derimot leserene til å ikke gnikke bort BH-en, om de ikke vil se puppene hennes. Det er over tre år siden sist hun var med i FHM.

- Jeg var toppløs på forsiden av Natt og Dag, men det var ikke en del av avtalen. Jeg syntes det var forferdelig at folk skulle få dytta puppene mine opp i fjeset. Det er jo en gratisavis, så det sto utenfor butikker rundt i hele landet. Da ble jeg sint! Dette er en helt annen greie. Nå må man gjøre en hederlig innsats for å se dem, sier Triana.

Det var i 2006 Natt og Dag brukte toppløsbilde av henne på forsiden. Noe hun saksøkte dem med erstatningskrav på 70.000 kroner for. Saken endte med forlik.

Selv har Triana nylig blitt singel, etter et fem års langt forhold til Nils Noa. Det stortrives hun med, men det er allikevel ikke bare fryd og gammen.

- Det eneste jeg synes er kjipt, er at folk synes synd på deg! Jeg har fått tekstmeldinger fra bekjente som sier «Jeg kondolerer». Hallo? Hvem døde?  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Trianas hemmelige «Paradise»-liv  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer