Årets Paradise-jenter er på plass i Mexico og ser spent fram til møtet med sine mannlige kolleger. Fordi alle deltagerne ennå ikke er på plass i Mexico, kan Seoghør.no foreløpig ikke røpe deltagernes identiteter. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
Årets Paradise-jenter er på plass i Mexico og ser spent fram til møtet med sine mannlige kolleger. Fordi alle deltagerne ennå ikke er på plass i Mexico, kan Seoghør.no foreløpig ikke røpe deltagernes identiteter. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

- Man skal aldri si aldri når det gjelder sex

Innspillingen av årets Paradise Hotel er i gang, og jentene legger ikke skjul på at forventningene til sine mannlige realitykolleger er skyhøye.

MEXICO (SEOGHØR.NO): Deltagerne Iselin Michelsen og Are B. Schanke satte ny romanserekord, da i fjorårets utgave av TV3s realityserie "Paradise Hotel" gikk til sengs allerede den første kvelden foran TV-kameraene.

Seoghør.no følger for tiden starten på innspillingen av årets sesong i Mexico, og da vi fredag møtte de kvinnelige deltagerne, la de ikke skjul på at de er svært spente på guttene de snart skal dele soverom med.

- Jeg gleder meg til å treffe alle, og å se guttene. Drømmegutten min er høyere enn meg, har fine muskler, kanskje litt tatoveringer og et fint smil, sier en av jentene.


Fordi alle deltagerne ennå ikke er på plass i Mexico, kan Seoghør.no foreløpig ikke røpe deltagernes identiteter.

Jentenes svar er imidlertid sprikende når de blir spurt om de tror de kommer til å ha sex på hotellet.

Mens noen av de kvinnelige deltagerne sier det er utelukket at de kommer til å gjøre noe annet enn å sove i sengene sine, tror andre det kan skje hvis de møter den rette gutten.

- Man skal aldri si aldri når det gjelder sex. Det er ikke det som står øverst på listen min, men vi får se. Jeg tror ikke det blir noe kjærlighet inne på hotellet, men en flørt blir det nok, sier en av årets Paradise-jenter til Seoghør.no.


Line Vee Hanum i TV3 sier det blir mange nye vrier i årets Paradise-sesong.

- Det kommer mange nye spennende vrier i årets sesong, både når det gjelder deltagere og tvister i handlingen.

- Siden det er femte sesong, følte vi det er på tide å ta noen nye og veldig spennende grep, sier hun til Seoghør.no.

"Paradise Hotel" får premiere i løpet av vinteren.

Følg med på Seoghør.no for flere nyheter fra årets Paradise-innspilling i Mexico!

LES OGSÅ: Fikk samboer i julegave