<strong>ADVARER FORELDRE:</strong> Benedicte Adrian (48) advarer dagens foreldre om å ikke sette grenser, og mener de er for opptatt av å prøve å være venner med barna sine.  Foto: www.fotografmona.com
ADVARER FORELDRE: Benedicte Adrian (48) advarer dagens foreldre om å ikke sette grenser, og mener de er for opptatt av å prøve å være venner med barna sine. Foto: www.fotografmona.com Vis mer

- Man må tåle halvtimer med surhet

Benedicte Adrian advarer foreldre mot å være venner med barna.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Benedicte Adrian (48) advarer dagens foreldre om å ikke sette grenser, og mener de er for opptatt av å prøve å være venner med barna sine.

- Man får sitt pass påskrevet i ettertid. Jeg er redd jeg skal bli for mye kompis. Vi foreldre i våre dager har et så stort ønske om å være venner med ungene våre, men vi må prøve å være litt obs på at vi har en jobb å gjøre som foreldre og forberede dem på livet. Jeg kjenner på at det er vanskelig å finne den balansen, sier artisten til VG. 

Tirsdag var Benedicte Adrian å se i den nye TVNorge-serien «Den store skoledugnaden», der hun reiste tilbake til sin barndoms Trasop skole i Oslo.

Like før jul flyttet Adrian fra ektemannen i Frankrike etter 12 år, og tok med seg barna Victor (11) og Alexa (9) til Norge.

Benedicte, som selv har skeptiske og strenge foreldre, mener hun klarer å oppdra barna på en bestemt måte når det trengs.

- Når jeg i småkonflikter er litt streng, kjenner jeg at det er deilig at jeg fremdeles er i stand til å være en autoritet og sende ungene mine på rommet og be dem tenke seg om. Man må tåle halvtimer med surhet - det finnes overordnede mål her i livet. Men jeg er glad jeg har to barn og ikke fem, sier Benedicte Adrian til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har kommet nærmere meg selv  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer